Gegevens

Adres

Brusselsesteenweg 33
3020 Herent

BTW nummer
BE 0811 494 971
Website
http://www.nissanleuven.be
E-mail
info@nissanleuven.be
Telefoon
Tel 016/40.00.23
Social Media

Introductie

De beste oplossing voor elk wagenpark

GMS Store is in het Leuvense reeds enkele jareneen betrouwbare partner voor uw Nissan. Sinds begin 2016 maken zij, samen met de Mercedes garage GMS Leuven, deel uit van de Franse groep Maurin.

Onder de nieuwe naam ‘Nissan Leuven’ kunnen zij nu terugvallen op een ervaren partner die ondertussen in het zuidoosten van Frankrijk een dealernet van ca. 80 vestigingen met 17 verschillende merken uitbaat. Met meer dan 1.000 medewerkers worden er jaarlijks 20.000 wagens verkocht en bieden zij een complete service aan.

Het mag duidelijk zijn dat u, als Nissan klant, bij een dergelijke partner aan het juiste adres bent. Voor ieder wagenpark hebben wij bij Nissan het geschikte voertuig. Met de zeer succesvolle Leaf en de eNV200 hebben wij in het boomende segment van elektrische wagens alle troeven in huis.

Binnen het zeer uitgebreide Nissan gamma vindt u zeker de wagen die aan uw (firma)wensen beantwoordt. En ook voor lichte vrachtwagens tot 3,5 ton kan u nu terecht bij Nissan Leuven. Onze Fleet Advisor bezorgt u hierover graag alle nodige informatie, net als over de verschillende financiële formules. u wenst een proefrit met een nieuwe Nissan, geen probleem. Wij helpen u graag verder.

Vorig jaar werd onze toonzaal volledig vernieuwd en ingericht volgens het New Nissan Retail Concept. Daardoor kan u nu bij een drankje rustig verder werken (gratis wifi) of lekker ontspannen, terwijl onze, door Nissan regelmatig bijgeschoolde, medewerkers uw wagen met de nodige zorg omringen.

Met een door verschillende verzekeringsmaatschappijen erkende carrosserie helpen wij u ook op een professionele manier verder bij eventuele schade.

Het mag duidelijk zijn, met een ploeg van medewerkers die allen door het autovirus gebeten zijn, bent u als fleetklant bij Nissan Leuven aan het juiste adres. Van bij de eerste stap in onze toonzaal mag u immers rekenen op een klantvriendelijke en efficiënte mobiliteitspartner.

Contactpersonen

Contact

Nick Sterckval

Fleet Sales Advisor 0470 52 28 24 nick.sterckval@nissanleuven.be

Tom Schoolmeesters

Zaakvoerder 016 40 00 23 tom.schoolmeesters@gmsgroup.be

Locatie