V.J.B. Motors nv

Gegevens

Adres

Prins Bisschopssingel 56
3500 Hasselt

BTW nummer
BE 0447 408 441
Website
E-mail
info@vjbmotors.be
Telefoon
Tel 011 28 33 90
Social Media

Introductie

V.J.B. Motors: your car is our passion

Garage – Carrosserie V.J.B. Motors is een familiaal garagebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring, dat actief is in de brede regio rond Hasselt. Het is de officiële verdeler van de merken SubaruFuso Canter en Piaggio Commercial lichte bedrijfsvoertuigen. Maar wat V.J.B. Motors echt uniek maakt: het E-Mobility aanbod. Van elektrische scooters tot elektrische wagens, elektrische bedrijfswagens en laadpalen. Als het met een stekker en duurzame mobiliteit te maken heeft, bent u bij V.J.B Motors aan het goede adres.

V.J.B. Motors is naast Subaru Verdeler immers ook verdeler van XEV. De innovatieve XEV YOYO is de perfecte microcar voor uw dagelijkse verplaatsingen en een perfecte invulling voor de toekomstinge stadsmobiliteit. Daarnaast is  V.J.B. Motors ook officiële verdeler van Electric Brands en zullen ze binnenkort de Evetta en X-BUS aanbieden. X-BUS is het meest innovatieve en modulare elektrisch voertuig ter wereld. De X-BUS van Electric Brands genereert een maximale actieradius van 600 km dankzij zijn geïntegreerde zonnemodules, recuperatie-aandrijvingen en uitneembare batterijen. Met meer dan 10 modulaire en verwisselbare opbouwen kan de X-BUS in een paar stappen, volgens het lego-principe, omgebouwd worden tot cabriolet, kampeerbus, terreinauto, bakwagen, stationwagon, pick-up of panelvan en vormt het de ideale uitbreiding van uw elektrische wagenpark.

De fleetklant wordt bij V.J.B. Motors op zijn wenken bediend. Het bedrijf is aangesloten op het Renta-platform en biedt specifieke fleetkortingen, alle mogelijk vormen van financiering (financiële leasing en renting, operationele leasing, …) en natuurlijk een team dat expertise koppelt aan een vlekkeloze service. Bij V.J.B. Motors werkt men volgens het One-Stop Shop-principe: onderhoud, koetswerkherstelling, glasherstellingen, aircovulling, financiële oplossingen, verzekeringen laadoplossingen … Nood aan fiscale optimalisatie van uw vloot? V.J.B. begeleidt u met de nodige know how!

Kom ook het nieuwe vlaggenschip van Subaru ontdekken in de showroom van V.J.B. Motors: de Subaru Solterra. Een volledig elektrische SUV die alle troeven heeft om een plaats te veroveren in uw duurzame vloot.

 

Contactpersonen

Johnny Roosen

Bestuurder 011 28 33 90 johnny.roosen@vjbmotors.be

Locatie