Nederlandse start-up DOCKR nu ook actief in België

DOCKR, de Nederlandse start-up die met flexibele contracten voor elektrische bakfietsen ervoor zorgt dat bedrijven en ondernemers makkelijker, sneller en duurzamer door de dichtslibbende binnensteden kunnen leveren, is nu ook actief in België. Vandaag levert Dockr aan een 10-tal klanten waaronder Coolblue, Gorillas en DOTT.

DOCKR trekt ook in België volop de kaart van de flexibele contracten voor elektrische voertuigen met voldoende laadruimte volgens het all-in principe: (periodiek) onderhoud, vervangend vervoer en verzekering zijn standaard inbegrepen. Bovendien zijn de huurcontracten maandelijks opzegbaar, waardoor klanten hun vloot gemakkelijk kunnen op- of afschalen.

Nina van Spengen, Expansion Manager Belgium: “De binnenstad wordt steeds moeilijker bereikbaar. Vervuilende voertuigen worden meer en meer uit de binnensteden geweerd en bovendien zorgen verkeersopstoppingen ervoor dat klanten hun tijd niet efficiënt kunnen gebruiken. Hier ziet DOCKR kansen voor haar milieuvriendelijke elektrische bakfietsen. “Met onze elektrische bakfietsen bieden we grote en kleine ondernemingen, met vaak beperkt investeringsvermogen, toch de mogelijkheid om service en pakketten op het beloofde moment tegen lagere kosten af te leveren.”

DOCKR is vandaag actief in België en dan vooral in Brussel, Antwerpen, Gent, Mechelen en Leuven. Momenteel worden hun elektrische voertuigen ingezet bij een tiental Belgische klanten, zoals Gorillas, Coolblue en DOTT. De klanten van DOCKR zijn actief in allerlei verschillende sectoren zoals food delivery, logistieke dienstverleners, retail en service logistiek. DOCKR is van plan om zowel de regio’s als de klantenlijst gestaag uit te breiden. Zo hoopt het bedrijf binnen afzienbare tijd honderden fietsen op de Belgische weg te hebben.

#Mobiliteit

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending