Ook Sabrina Parant in Advisory Board van Brussels Auto Show

Eerder deze week schreven we al dat Luc Bontemps en Pierre Lalmand toetraden tot de Advisory Board van de Brussels Auto Show, het nieuwe auto-event dat begin volgend jaar doorgaat. Nu haalt de Nederlandse organisator 402 Automotive nog een derde Belgische versterking in de persoon van Sabrina Parant.

“We zijn vereerd Sabrina Parant te mogen verwelkomen in onze Advisory Board”, zegt Eric-Mark Huitema, voorzitter van de Advisory Board van Brussels Auto Show. “Sabrina’s bijdragen en haar toewijding aan het verbeteren van inclusiviteit binnen de autogemeenschap sluiten nauw aan bij onze missie om een platform te creëren dat diversiteit, innovatie en expertise viert.”

Als lid van de Advisory Board zal Sabrina Parants expertise op autogebied een cruciale rol spelen bij het vormgeven van de toekomst van de Brussels Auto Show. Haar betrokkenheid belooft de aantrekkingskracht van de show te verrijken en te zorgen voor een diverse vertegenwoordiging van de autowereld.

Sabrina Parant toonde zich enthousiast over deze nieuwe rol: “Ik sta te popelen om toe te treden tot de Advisory Board van Brussels Auto Show en bij te dragen tot een platform dat een dynamische en steeds evoluerende industrie vertegenwoordigt. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met andere leiders uit de sector om de diversiteit en perspectieven te versterken en zowel liefhebbers als professionals te inspireren.”

#Mobiliteit

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview