Dubbele ervaren versterking voor Brussels Auto Show

We schreven het al enkele maanden geleden: Febiac organiseert dit jaar geen autosalon, maar het Nederlandse 402 Automotive neemt de iconische datum en locatie over om zijn eigen evenement te organiseren. Het Nederlandse initiatief gaat door onder de naam Brussels Auto Show – Autosalon en een reeks andere namen zijn verboden – en de organisator neemt hiervoor enkele gekende Belgische gezichten in dienst.

Luc Bontemps en Pierre Lalmand treden immers toe tot de Advisory Board van de Brussels Auto Show. Beide zijn uiteraard geen onbekenden in de automobiel. Bontemps en Lalmand waren lange tijd actief voor de Belgische automobielfederatie Febiac, organisator van het traditionele autosalon.

Pierre Lalmand was 9 jaar lang directeur van het Autosalon. “We zijn verheugd dat Pierre Lalmand deel uitmaakt van onze Raad van Advies”, zegt Eric-Mark Huitema, voorzitter van de Advisory Board van de Brussels Auto Show. “Zijn uitgebreide achtergrond en uitzonderlijke bijdragen aan de autosector, in het bijzonder zijn instrumentele rol in het verheffen van het Autosalon Brussel tot 2022, zullen ongetwijfeld ons platform verrijken en de ervaring die we onze bezoekers bieden verder verbeteren.”

“Verheugd om hier deel van uit te maken”

Ook Luc Bontemps kan steunen op een uitgebreide ervaring bij Febiac, waar hij meer dan 22 jaar actief was. “We zijn vereerd dat Luc Bontemps deel uitmaakt van onze Advisory Board”, zegt Eric-Mark Huitema, voorzitter van de Advisory Board van de Brussels Auto Show. “Luc’s ongeëvenaarde expertise en diepgaande invloed in de autosector, gekoppeld aan zijn inzet om de industrie vooruit te helpen, sluiten perfect aan bij onze missie om een dynamisch en verrijkend platform te creëren voor autoliefhebbers en professionals.”

Luc Bontemps toonde zich enthousiast over deze nieuwe rol: “Ik ben verheugd om toe te treden tot de Advisory Board van de Brussels Auto Show en deel uit te maken van een initiatief dat het digitale tijdperk omarmt en tegelijk het rijke erfgoed van de autowereld viert. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met andere leiders uit de sector om een platform te creëren dat zowel liefhebbers, professionals als nieuwkomers aanspreekt.”

#Auto

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine