Een Renault of Dacia kopen kan nu ook via videochat

Om klanten extra online service te bieden en het dealernetwerk verder te digitaliseren, lanceren Renault en Dacia de “Live Chat”. Dit is een nieuwe live chat- en videoverbinding waarmee bezoekers op de Renault.be en Dacia.be websites direct in contact komen met verkoopadviseurs van het Belgische Renault en Dacia dealernetwerk.

“De Renault en Dacia Live Chat biedt een persoonlijke, online service om bijvoorbeeld informatie op te vragen over een nieuw of tweedehands Renault of Dacia model, hulp te krijgen bij het configureren van een nieuw model of een brochure of offerte aan te vragen. En dat altijd via een live videoverbinding met een vertegenwoordiger vanuit de showroom. Tevens kan de verkoopadviseur overschakelen van zijn desktop PC naar zijn mobiele telefoon om zodoende een klant op een live virtuele manier een auto te tonen”, lezen we in het persbericht van de Franse en Roemeense autobouwer.

#Fleet Dealers

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Selected FLEET Dealers

Deze lijst omvat uitsluitend de klanten van FLEET Dealers. Wenst u als dealer ook in deze lijst te staan contacteer Quentin Praet (quentin.praet@effectivemedia.be / 0477 22 42 77) of Patrick Quatennens (patrick.quatennens@effectivemedia.be / 0478 22 23 33).

Autopartners Aartselaar 2630 Aartselaar
Autopartners Mechelen 2800 Mechelen
Autopartners Bornem 2880 Bornem
Devos-Capoen Kuurne 8520 Kuurne
Devos-Capoen Roeselare 8800 Roeselare
Devos-Capoen Menen 8930 Menen
Autopartners Temse 9140 Temse
FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending