Claes & Zonen Sint-Truiden

Données

Adresse

Industrielaan 3310
3800 Sint-Truiden

Numéro de TVA
BE 0437.160.687
Site internet
E-mail
Sint-truiden@claesenzonen.be
Tél
Tél 011 69 74 30
Social Media

Introduction

Claes & Zonen: ‘Als het om meer dan wagens gaat’

 

Wie zijn we?

Claes & Zonen is al meer dan 65 jaar een begrip voor eigenaars van Mercedes-Benz personenwagens en bedrijfsvoertuigen. We zijn, samen met Euro-Trucks Claes, erkend concessiehouder Mercedes-Benz in Sint-Truiden en Tongeren sinds 1993. Onze klanten op hun wenken bedienen, daar doen we het elke dag voor. Onze slogan is dan ook  ‘als het om meer dan wagens gaat’.

Claes & Zonen is, samen met concessiehouders GMS Leuven-Tienen, Groep Jam en SMC Mechelen-Wemmel, onderdeel van Maurin Belgium. Een sterk netwerk van 12 Mercedes-Benz dealerships in Limburg, Vlaams-Brabant en Mechelen.

 

Wat betekenen we voor u?

U kan bij Claes & Zonen terecht voor verkoop, onderhoud, herstellingen, carrosserie, banden, verzekeringen, financiële producten, PartsPro onderdelen, connectiviteitsoplossingen en meer. En dit voor personenwagens, bestelwagens en trucks. Kortom: wij zijn uw one-stop Mercedes-Benz mobiliteitspartner.

Bij Claes & Zonen staat de klant altijd centraal: van advies op maat tot service na verkoop. Wij denken met u mee. En dat in de twee vestingen te Sint-Truiden en Tongeren.

 

Hey Mercedes, let’s talk fleet

Onze fleet ambassadors staan klaar met advies op maat voor uw onderneming. Ze helpen u met plezier verder bij al uw fiscale vragen en TCO berekeningen. Meer weten? Bekijk op deze pagina enkele fleet video’s over TCO, elektrisch rijden, fiscaliteit en onze Mercedes Me diensten.

Contact

Contact

Sigrid Baerts

Manager Fleet Ambassadors 0479 42 64 35 sigrid.baerts@claesenzonen.be
Contact

Dirk Strauven

Sales Manager 011 69 74 36 dirk.strauven@claesenzonen.be
Contact

Johnny Claes

Managing Director 011 69 74 30 johnny.claes@claesenzonen.be

Mario Geboors

Certified Used Cars Manager 011 69 76 57 mario.geboors@claesenzonen.be

Jan Broos

Director Trucks jan.broos@gmsgroup.be
Contact

Antoine de Harlez

Algemeen Directeur antoine.deharlez@gmsgroup.be

Location