De Keulenaer

Données

Adresse

Vesten 90
9120 Beveren

Numéro de TVA
BE 0426 617 975
Site internet
E-mail
info@garagedekeulenaer.be
Tél
Tél 03 775 77 27
Social Media

Introduction

Dé fleetpartner voor Waasland en Waaslandhaven

Veiligheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en rijcomfort zijn de troeven van Volvo. Ook Volvo De Keulenaer draagt deze eigenschappen hoog in het vaandel. Deze concessie, die verdeler is voor Groot-Beveren sinds 1979, is een echt familiebedrijf met nieuwe commerciële gedreven salesmensen en technisch zeer onderlegde techniekers. De goede naam van deze onderneming resoneert al ver voorbij de grenzen van Beveren, getuigen de klanten uit het hele Waasland en ver daarbuiten.

Onze concessie is trouwens ingrijpend vernieuwd en we zijn daarbij gegaan voor de totaalbeleving van de Volvo Retail Experience (VRE). Met natuurlijke elementen, veel licht, ruimte en rust hebben we gekozen voor een echte Scandinavische sfeer. Voor de businessklanten staat een aparte ruimte ter beschikking waar er ondertussen gewerkt kan worden.  Of men kan (op afspraak) deze ruimte ook gebruiken om af te spreken met contacten voor een vergadering.  Alle faciliteiten zijn hiervoor aanwezig.

Professionele en kwalitatieve dienstverlening is iets wat in deze concessie hoog in het vaandel wordt gedragen. Diezelfde belangrijke nadruk ligt op klantentevredenheid en persoonlijke service. De kwaliteit van de Volvo-producten wordt naar voren geschoven door het ervaren personeel dat steeds de meest recente opleidingen krijgt via de invoerder. Ook voor het unieke cliënteel dat de fleetwereld met zich meebrengt, heeft De Keulenaer gepaste medewerkers die u met raad en daad bijstaan om de beste keuzes te maken voor u en uw bedrijf. Kortom: Volvo De Keulenaer is dé fleetpartner in Waasland en Waaslandhaven op slechts 4 km van het economische hart van -Vlaanderen.

Contact

Steven De Keulenaer

Algemeen Directeur/Zaakvoerder 03 775 77 27 steven@garagedekeulenaer.be

Kristien Van Duyse

Commercieel Verantwoordelijke 03 775 77 27 info@garagedekeulenaer.be

Seppe Van Lokeren

Verantwoordelijke Fleet 03 750 96 35 seppe@garagedekeulenaer.be

Rudi De Haen

Verantwoordelijke Fleet 03 750 96 37 fleet@garagedekeulenaer.be

Tim De Poorter

Verkoop 03 750 96 32 tim@garagedekeulenaer.be

Location