De Witte

Isuzu

Gegevens

Adres

Sint-Niklaasstraat 92
9170 Sint-Gillis-Waas

BTW nummer
BE 0466 973 440
Website
E-mail
info@garagedewitte.be
Telefoon
Tel 03 770 57 42

Introductie

45 jaar ervaring!

Garage De Witte is al meer dan 45 jaar de belangrijkste Nissan-dealer in het Waasland. Dit familiebedrijf kan rekenen op een ervaren team dat bovendien extra opleidingen volgt om zowel op technisch als fiscaal vlak de klant persoonlijk beter te kunnen adviseren. Garage De Witte heeft nauwe contacten met de eigen Nissan Business Finance-dienst, en kan dan ook alle mogelijk vormen van financiering voorstellen op maat van de klant: klassieke financiering, renting, leasing, verhuur lange termijn.

Businessklanten kunnen bij Garage De Witte terecht voor een snelle service door een gespecialiseerd team. Dankzij de ruime openingsuren hoeft de klant ook geen tijd te verliezen door overdag zijn wagen af te zetten of op te halen. Garage De Witte biedt ook verzekerings-, onderhouds- en herstellingscontracten en aanvullende waarborgcontracten op maat aan. Tevens is er standaard een garantie van drie jaar of 100.000 km, zelfs stan- daard 5 jaar of 160.000 km op bestelwagens Nissan Primastar, Interstar en Townstar en 24/24 u en 7 dagen op 7 wegbijstand.

Nissan staat natuurlijk ook bekend om zijn elektrische wagens en bestelwagens, daarom beschikt Nissan De Witte ook over een snellader voor elektrische voertuigen.

  • Verkoop Nissan wagens
  • Onderhoud en herstellingen
  • Eigen carrosserie – hersteldienst (samenwerkingsakkoordenmetdemeeste verzekeringsmaatschappijen)
  • Gratis vervangwagens/fietsen /pick-up en return
  • Gratis WiFi

Contactpersonen

Peter De Witte

Commercieel Directeur/Sales 03 770 57 42 peter@garagedewitte.be

Caroline Verhulst

Commercieel Directeur/After‐Sales 03 770 57 42 caroline@garagedewitte.be

Locatie