Garage Vanbussel

Gegevens

Adres

Bocholterkiezel 77,
3960 Bree

BTW nummer
BE0449905004
Website
E-mail
bree@garagevanbussel.be
Telefoon
Tel 089/46 23 36

Introductie

Peugeot Vanbussel, 14 Jaar Leeuwenhart in Limburg

Peugeot Vanbussel, concessiehouder in Noord Limburg en de Maaskant, is al 14 jaar vertegenwoordiger van het merk met de leeuw in ons land. De dealergroep zoals ze vandaag is, kwam er na overnames in verschillende stadia, met Bree in 2010, Peer in 2012 en Dilsen in 2015, waardoor de famillie Vanbussel zijn territorium gestaag heeft uitgebreid.

De focus van Peugeot Vanbussel ligt op service, familiaire waarden en kwaliteit, die de ruggengraat vormen van hun bedrijfsvisie. Het commerciële personeel wordt specifiek opgeleid om de behoeften van de fleetsector te begrijpen, met nadruk op fleetopleidingen van het merk, kennis van bedrijfswagens en Total Cost of Ownership (TCO). Die klantgerichte benadering, met een familiaal karakter en de nadruk op kwalitatieve dienstverlening in zowel verkoop als aftersales. Zo omvat de fleetaanpak een persoonlijke benadering, gericht op het opbouwen van trouwe klantenrelaties.

Voor fleetklanten biedt Peugeot Vanbussel een scala aan financiële voorwaarden aan, waaronder leasing, renting, financiering en verzekering. Daarnaast worden diverse diensten en mogelijkheden aangeboden, zoals vervangwagens, pick-up service, wifi en fietsen, waardoor ze een uitgebreide ondersteuning bieden aan hun klanten. Peugeot Vanbussel volgt de ontwikkelingen binnen de fleetsector bovendien op de voet, met bijzondere aandacht voor evenementen, fiscaliteit, elektrificatie en de evolutie van de markt. Ze streven naar vooropgestelde doelen binnen de fleetsector, zoals het bevorderen van elektrificatie en het verhogen van klanttevredenheid.

Op het gebied van lopende projecten en algemene evolutie is Peugeot Vanbussel momenteel betrokken bij een fusie met Kia Lumens, waardoor een grotere groep ontstaat met twee verschillende merken en invoerders. Hierdoor kunnen we onze zakelijke klanten een nog ruimer aanbod bedrijfs- en (elektrische) personenwagens aanbieden. Dit wordt ondersteund door investeringen in nieuwe infrastructuren in Bree, Pelt en Dilsen, wat de groei en ontwikkeling van de concessie en zijn professionele service verder versterkt

Ook de elektrificatiestrategie van Peugeot zal Vanbussel helpen om te groeien in de fleetmarkt, onder meer met de introductie van de e-3008 en de e-308 (sw).

Contactpersonen

Contact

Marijn Creemers

Fleetverantwoordelijke 089/85 88 88 0473/57 86 11 m.creemers@garagevanbussel.be

Locatie