Patrice Duclos volgt Sam Vilain op aan het hoofd van Peugeot Belux

Patrice Duclos is met ingang van 1 juni benoemd tot Managing Director van Peugeot Belux. Hij volgt Sam Vilain op, die besloten heeft Stellantis te verlaten en zijn carrière buiten de Groep voort te zetten.

Patrice Duclos zal deze nieuwe taken combineren met die van Managing Director van Jeep Belux, in afwachting van de benoeming van een opvolger.

Patrice Duclos is een trouw lid van de groep. Hij begon zijn carrière bij FCA in 2000. Hij bekleedde een aantal functies, waaronder Brand Director voor Abarth en vervolgens Fiat voor de Franse markt. In 2014 zette hij zijn carrière voort bij Maserati. Specifiek was hij van 2017 tot 2020 verantwoordelijk voor Maserati West-Europa (Benelux, Frankrijk, Spanje en Portugal).

In 2020 keerde hij terug naar Stellantis, eerst als Managing Director van Alfa Romeo en Jeep voor de Benelux, daarna als Managing Director van Alfa Romeo, Jeep en Lancia voor Belux. In januari 2023 werd hij benoemd tot Managing Director van Jeep Belux, tegelijk met Sam Vilain aan het roer van Peugeot.

#Auto

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Selected FLEET Dealers

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine