Hedin Automotive Antwerpen Centrum

Mercedes-Benz

Gegevens

Adres

Plantin en Moretuslei 321
2140 Antwerpen

BTW nummer
BE 0422.272.078
Website
E-mail
info.antwerpen@hedinautomotive.be
Telefoon
Tel 03 270 05 05
Social Media

Introductie

Wie zijn wij?

Met 19 concessies is Hedin Automotive de grootste dealergroep van Mercedes-Benz in België. U kan bij ons terecht voor uw nieuwe of zo-goed-als-nieuwe Mercedes-Benz, smart of AMG-personenwagen, maar we hebben ook gespecialiseerde bestelwagen en truck- centers.

Met heel wat extra diensten (verzekeringen, financieringen, verhuur, service-contracten,…) gaan we verder dan wie ook om u en uw bedrijf in alle gemoedsrust mobiel te maken én te houden.

Hedin Automotive maakt deel uit van een Zweeds familiebedrijf, Hedin BIL, maar is wel degelijk een op en top Vlaamse speler.

Wij zijn als het ware één grote familie van 19 lokale Mercedes-Benz dealers.

Al deze ervaring hebben wij samengebracht onder 1 dak en nog sterker gemaakt met de support van ons Zweeds hoofdkwartier.

 

Wat bieden wij u?

Vanzelfsprekend bieden we naast een top-automobiel, on-top ook een onberispelijke dienst na-verkoop & onderhoud, officiële Mercedes-Benz onderdelen & accessoires, state-of-the-art carrosserie-faciliteiten en ja, zelfs ook een eigen flexibele verhuurdienst.

Onze familie-traditie weerspiegelt zich in onze compromisloze & persoonlijke service en ons hart voor u als klant, maar dat neemt niet weg dat we bovenal een innovatieve automotive-speler  zijn met een schérpe focus op de technologie en de mobiliteit van morgen. We leven in een wereld in verandering en wij evolueren mee… Niet alleen met ons zeer uitgebreid hybrid en evoluerend full-electric gamma, maar ook door een uitgebreid scala aan mobiliteits en connectiviteit-oplossingen op maat.

 

SHARED PASSION: come share it with us.

Onze gedeelde passie voor onze automerken is de rode draad bij de ruim 700 werknemers die samen 1 grote Hedin Automotive familie vormen. En zoals in elke familie zorgen ook wij allemaal voor elkaar. Dat doen we door onze technologische know how, rijke service-expertise, ruime onderdelen voorraad én uitgebreide werkplaats-faciliteiten te delen met elkaar, en dit ten dienste van u.

Want iedereen die voor ons kiest, maakt vanzelf deel uit van onze familie. Van de allereerste tot de allerlaatste kilometer, na hopelijk vele jaren zorgeloos rijplezier.

Welkom bij Hedin Automotive. Welkom bij ons.

 

Ondersteuning door experts.

Bij Hedin Automotive kan u profiteren van een ‘Single Point Of Contact’ (SPOC). Onze Fleet Ambassadors zijn uw mobiliteitsadviseur en helpen bij al uw fiscale vraagstukken en TCO’s. Met 9 Fleet Ambassadors (6 voor Personenwagens en 3 voor bestelwagens) hebben we het grootste team van België.

Producten

Bij ons bent u aan het juiste adres voor volgende Mercedes-Benz producten:

  • Personenwagens
  • Certified
  • Officiële Mercedes onderdelen
  • Erkende Mercedes service
  • Huurwagens
  • Carrosserie

Daarnaast biedt Mercedes-Benz alle aandrijfmogelijkheden aan: diesel, benzine, milde hybride, plug-in hybride en volledig elektrisch. Met een testwagenpark van meer dan 100 Mercedes-Benz voertuigen zijn testritten bij Hedin Automotive uiteraard te allen tijde mogelijk. Deze kunnen in onze concessies of, indien gewenst, bij u op locatie worden uitgevoerd.

Contactpersonen

Anthony Neut

Site Manager +32 499 94 83 24 anthony.neut@hedinautomotive.be

Pieter Bosmans

Fleet Ambassador +32 473 52 79 10 pieter.bosmans@hedinautomotive.be
Contact

Jurgen Vandam

Fleet Manager +32 476 98 02 65 jurgen.vandam@hedinautomotive.be

Locatie