ALD Automotive | LeasePlan en smart gaan samen de leasingmarkt op

ALD Automotive LeasePlan

ALD Automotive | LeasePlan brengt de volledig elektrische smart #1 en smart #3 SUV naar bedrijven en particulieren via private en operationele leasing. Daarmee is het white label merk “Smart Mobility Leasing” voorkeurpartner van smart Europe GmbH, pionier in stedelijke mobiliteit. Zowel particuliere als zakelijke klanten van smart Belgium kunnen de twee nieuwe modellen leasen via het volledig geïntegreerde digitale leasingplatform van ALD Automotive | LeasePlan.

ALD Automotive | LeasePlan, wereldwijde marktleider in leasing en duurzame mobiliteit, slaat de handen in elkaar met smart Europe GmbH., een 50/50 joint venture tussen Mercedes-Benz AG en Geely Automobile Group Co., Ltd. Als voorkeurspartner zal Smart Mobility Leasing smart Belgium bijstaan in zijn ambitie om uit te groeien tot een toonaangevende leverancier van premium elektrische voertuigen. De marktleider in leasing brengt twee volledig elektrische, nieuwe SUV-modellen van smart naar de private en operationele leasemarkt. Deze stap draagt bij tot hun doel om duurzame mobiliteit toegankelijk te maken voor alle klantsegmenten via digitale oplossingen.

“Met hun uitgebreide expertise en sterk klantgerichte aanpak is ALD Automotive | LeasePlan de ideale partner voor ons in leasingdiensten voor onze klanten in België”, zegt Henry Wattel, CEO smart Belgium SRL. “De lancering van de nieuwe modellen smart #1 en smart #3 betekent het begin van een spannende reis om innovatieve en verbonden elektrische mobiliteitsoplossingen aan onze klanten te bieden. We kijken ernaar uit om dit avontuur samen met ALD Automotive | LeasePlan aan te gaan.”

Ook Johan Portier, Country Managing Director ALD Automotive | LeasePlan België, reageert enthousiast over de samenwerking. “We zijn trots om samen te werken met pioniers zoals smart, die onze visie delen op het bieden van mobiliteit die duurzaamheid en verbondenheid in een stedelijke omgeving ondersteunt. Dit partnerschap past perfect bij onze ambitie om de energietransitie te bevorderen en een leidende rol te spelen in duurzame mobiliteit.”

#Fleet Management ALD Automotive LeasePlan

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Selected FLEET Dealers

Mannes 1160 Auderghem
Hedin Automotive Antwerpen Centrum 2140 Antwerpen
SMC Mechelen 2800 Mechelen
GMS Leuven 3001 Heverlee
Groep JAM Hasselt 3500 Hasselt
Hedin Automotive Aalst 9320 Aalst
Hedin Automotive Sint-Martens-Latem 9830 Sint-Martens-Latem
/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine