Imacar Bornem – Peugeot

fleet@imacar.be
www.imacar.be
Facebook

Tel 03 889 39 55

Puursesteenweg 319
2880 Bornem

BTW BE 0442.327.126

Contact

Commercieel directeur

Paul Joncheere
0475 96 94 94
paul.joncheere@imacar.be

Siteverantwoordelijke

Kristoff Vits
03 889 39 55
kristoff.vits@imacar.be

Key Accountmanager

Pieter Auwaerts
0479 69 01 21
pieter.auwaerts@imacar.be

Fleet Manager

Filip Verstringe
0475 55 04 22
filip.verstinge@imacar.be

Imacar: uw mobiliteitspartner op de as Gent-Antwerpen

Al meer dan 50 jaar is Vanhoecke dé concessiehouder voor de merken van de PSA-groep op de as Gent-Antwerpen, de streek van het Waasland, klein Brabant en Dendermonde. In 2008 ging de concessie echter op in de groep Imacar, waardoor u als fleetklant kan profiteren van alle voordelen die bij een grote autoverdeler horen. Imacar is immers de eerste zelfstandige dealer in België die de vier merken van de PSA-groep onder één dak verenigt.

Hierdoor kan u rekenen op een divers aanbod aan wagens binnen de verschillende segmenten van het autolandschap, elk met hun eigen karakter. Bovendien rolt de PSA-groep binnenkort een elektrisch offensief uit, waardoor de modellen nog interessanter worden voor uw wagenpark.

Als klant profiteert u bovendien van de multi-merkenaanpak van het fleetteam van Imacar. De ploeg bestaat uit rasechte fleetverkopers met certificaten van de verschillende merken en blinkt uit in zijn persoonlijke aanpak. Zo staat ze steeds met een luisterend oor paraat om elke klant met advies over wagenparkbeheer en mobiliteit in de bredere zin van het woord bij te staan. Bovendien kan u rekenen op één contactpersoon, zodat de communicatie vlot verloopt.

De bedoeling van Imacar is immers om een echte mobiliteitspartner te zijn voor haar klanten en een pioniersrol spelen binnen de retailsector. De medewerkers bezorgen u dan ook graag alle informatie inzake financiële leasing, financiële renting en aankoop van uw wagen naar keuze zodat u de best mogelijke keuze voor uw wagenpark kan maken.

Pin It on Pinterest