fbpx

Juma Leuven

verkoop@juma.net.mini.be
www.juma-leuven.mini.be

Tel 016 49 98 94

Brusselsesteenweg 66

3020 Herent

BTW BE 0406 467 315

Contact

Concessiehouder

Gunter Van Lent
015 42 30 00
gunter.van-lent@juma.net.bmw.be

Operationeel Directeur

Koen Van Orshaegen
016 49 98 70
koen.van-orshaegen@juma.net.bmw.be

Fleet Manager

Thomas Becker
015 42 30 00
0475 21 66 86
Thomas.Beckers@juma.net.bmw.be

New Business Developer

Danny Van den Eeckhout
016 49 98 70
danny.van-den-eeckhout@juma.net.bmw.be

Business Account Advisor

Kristina Korolinskaia
016 49 98 70
kristina.korolinskaia@juma.net.bmw.be

EXTRA CONTACT

MINI Ambassador
Merel Bruggemans
Tel: 016 49 98 94
merel.bruggemans@juma.net.mini.be

Juma Leuven, traditie klaar voor morgen

Met BMW vestigingen in Leuven en Mechelen, de MINI Store in Leuven, de Premium Selection tweedehandsafdelingen in Leuven en Mechelen en op beide locaties onze carrosserieafdelingen, is Juma Group een vaste waarde in de regio’s Mechelen en Leuven.

De vergelijkbare bedrijfsfilosofie, het familiale karakter en de klantentevredenheid die beide concessies hoog in het vaandel dragen, gecombineerd met een ambitieuze vernieuwende aanpak garanderen dat onze klanten enkel voordelen van de overname kunnen ondervinden.

Ons motto: “legendarisch rijplezier beleeft u bij Juma”, is niet zomaar een slogan. U merkt het meteen wanneer u onze concessies binnenstapt: hier ademt alles automobielpassie.  Standaardoplossingen hoeft u van ons dus niet te verwachten; wel advies dat perfect op maat is toegespitst op uw specifieke wensen en noden. Met minder neemt een Juma-klant geen genoegen!

Dat MINI perfect in uw wagenpark past, kunnen we staven met stevige argumenten. Zo beschikt MINI nu over twee 5-deursmodellen en legt het merk straffe scores voor in TCO, VAA, verbruik, CO2, veiligheid én restwaarde.

Net zo meetbaar is het MINI effect op uw medewerkers en uw bedrijfsimago. Uw dynamisme krijgt er een pittige prikkel bij en de motivatie stijgt navenant.

Onze Business Account Advisor, Kristina denkt graag met u mee. Waar onze MINI Sales Ambassador Merel er alles aan doet om de bestuurders te begeleiden naar de wagen van hun dromen, zijn Kristina en Jakob de aangewezen personen om de job van de fleetverantwoordelijke makkelijker te maken in termen van o.a. total cost of ownership, leasing en fiscaliteit. New Business Developer Danny is uw first point of contact met Juma om u kennis te laten maken met onze fleet mogelijkheden en de fleetconventies van MINI Belux.

Pin It on Pinterest