Juma Leuven

verkoop@juma.net.mini.be
www.juma-leuven.mini.be

Tel 016 49 98 94

Brusselsesteenweg 66

3020 Herent

BTW BE 0406 467 315

Contact

Concessiehouder

Gunter Van Lent
015 42 30 00
gunter.van-lent@juma.net.bmw.be

Operationeel Directeur

Koen Van Orshaegen
016 49 98 70
koen.van-orshaegen@juma.net.bmw.be

Fleet Manager

Thomas Beckers
015 42 30 00
0475 21 66 86
Thomas.Beckers@juma.net.bmw.be

New Business Developer

Danny Van den Eeckhout
016 49 98 70
danny.van-den-eeckhout@juma.net.bmw.be

Business Account Advisor

Kristina Korolinskaia
016 49 98 70
kristina.korolinskaia@juma.net.bmw.be

EXTRA CONTACT

MINI Ambassador
Merel Bruggemans
Tel: 016 49 98 94
merel.bruggemans@juma.net.mini.be

Echt rijplezier begint bij Juma

Met BMW vestigingen in Leuven en Mechelen, de MINI Store in Leuven, de tweedehandsafdelingen in Leuven en Mechelen en op beide locaties onze carrosseriebedrijven, is Juma een vaste waarde in de regio’s Mechelen en Leuven.

Beide concessies hebben een vergelijkbare bedrijfsfilosofie en dragen het familiale karakter en klantentevredenheid hoog in het vaandel. Dit gecombineerd met een ambitieuze en vernieuwende aanpak en de continue zoektocht naar verbeteringen om nog efficiënter te werken garanderen een uitmuntende customer experience in beide vestigingen.

Ons motto: “Legendarisch rijplezier beleeft u bij Juma”, is niet zomaar een slogan. U merkt het meteen wanneer u onze concessies binnenstapt: hier ademt alles automobielpassie. Standaardoplossingen hoeft u van ons dus niet te verwachten; wel advies dat perfect is toegespitst op uw specifieke wensen en noden. Met minder neemt een Juma klant geen genoegen!

Dat MINI perfect in uw wagenpark past, kunnen we staven met sterke argumenten. Zo beschikt MINI nu ook over een hybride Countryman en een volledig elektrische 3-deurs. Daarnaast legt het merk straffe scores voor in VAA, verbruik, CO2, TCO én veiligheid. Net zo meetbaar is het MINI effect op uw medewerkers en uw bedrijfsimago. Het dynamisme en de uitstraling van uw bedrijf krijgt er een pittige prikkel bij en de motivatie van uw medewerkers stijgt navenant.

Onze Business Account Advisor Kristina denkt graag met u mee. Waar onze MINI Sales Ambassador Merel er alles aan doet om de bestuurders te begeleiden naar de wagen van hun dromen, zijn Kristina en Thomas de aangewezen personen om de job van de Fleet Verantwoordelijke makkelijker te maken in termen van onder andere total cost of ownership, leasing en fiscaliteit. New Business Developer Danny is uw first point of contact om u kennis te laten maken met de mogelijkheden van Juma en de fleet conventies van MINI Belux.

Pin It on Pinterest