Juma Leuven

Gegevens

Adres

Brusselsesteenweg 66

3020 Herent

BTW nummer
BE 0406 467 315
Website
E-mail
verkoop@juma.net.mini.be
Telefoon
Tel 016 49 98 94

Introductie

Echt rijplezier begint bij Juma

Met BMW vestigingen in Leuven en Mechelen, de MINI Store in Leuven, de tweedehandsafdelingen in Leuven en Mechelen en op beide locaties onze carrosseriebedrijven, is Juma een vaste waarde in de regio’s Mechelen en Leuven.

Beide concessies hebben een vergelijkbare bedrijfsfilosofie en dragen het familiale karakter en klantentevredenheid hoog in het vaandel. Dit gecombineerd met een ambitieuze en vernieuwende aanpak en de continue zoektocht naar verbeteringen om nog efficiënter te werken garanderen een uitmuntende customer experience in beide vestigingen.

Ons motto: “Legendarisch rijplezier beleeft u bij Juma”, is niet zomaar een slogan. U merkt het meteen wanneer u onze concessies binnenstapt: hier ademt alles automobielpassie. Standaardoplossingen hoeft u van ons dus niet te verwachten; wel advies dat perfect is toegespitst op uw specifieke wensen en noden. Met minder neemt een Juma klant geen genoegen!

Dat MINI perfect in uw wagenpark past, kunnen we staven met sterke argumenten. Zo beschikt MINI nu ook over een hybride Countryman en een volledig elektrische 3-deurs. Daarnaast legt het merk straffe scores voor in VAA, verbruik, CO2, TCO én veiligheid. Net zo meetbaar is het MINI effect op uw medewerkers en uw bedrijfsimago. Het dynamisme en de uitstraling van uw bedrijf krijgt er een pittige prikkel bij en de motivatie van uw medewerkers stijgt navenant.

Onze Business Account Advisor Catherine denkt graag met u mee. Waar onze MINI Sales Ambassador Merel er alles aan doet om de bestuurders te begeleiden naar de wagen van hun dromen, zijn Kristina en Thomas de aangewezen personen om de job van de Fleet Verantwoordelijke makkelijker te maken in termen van onder andere total cost of ownership, leasing en fiscaliteit. New Business Developer Danny is uw first point of contact om u kennis te laten maken met de mogelijkheden van Juma en de fleet conventies van MINI Belux.

Contactpersonen

Gunter Van Lent

Concessiehouder 015 42 30 00 Gunter.Van-Lent@juma.net.bmw.be

Koen Van Orshaegen

Operationeel Directeur 016 49 98 70 Koen.Van-Orshaegen@juma.net.bmw.be
Contact

Thomas Beckers

Fleet Manager 015 42 30 00 0475 21 66 86 Thomas.Beckers@juma.net.bmw.be
Contact

Danny Van den Eeckhout

New Business Developer 016 49 98 70 0496 54 62 89 Danny.Van-den-Eeckhout@juma.net.bmw.be
Contact

Catherine Ceulemans

Business Account Advisor 016 49 98 70 0497 97 14 00 Catherine.ceulemans@juma.net.bmw.be

Locatie