Louyet Sint-Pieters-Leeuw

http://www.louyet.mini.be

Gegevens

Adres

Bergensesteenweg 720
1600 Sint-Pieters-Leeuw

BTW-nummer
BTW BE 0479 004 608
Website
http://www.louyet.mini.be
E-mail
sales@louyet.net.bmw.be
Telefoon
Tel 02 360 08 80
Social Media

Introductie

MINI Louyet : traditie en toekomst gaan hand in hand

Jean Vandeperre begon in 1969 met de verkoop van BMW-wagens in Sint-Pieters-Leeuw. Door de groei van de concessie werd er verschillende keren gekozen voor een verhuis of uitbreiding, maar wel steeds binnen Sint-Pieters-Leeuw. Eind 2013 nam Stefan Vandeperre de fakkel over van zijn vader. In januari 2019 wordt de BMW-MINI concessie overgenomen door de Groupe Louyet waarmee er een nieuw tijdperk aanbreekt en er ambitieus wordt verder gewerkt onder de naam ‘’Louyet Vandeperre’.

Louyet Vandeperre heeft een cliënteel dat zich uitstrekt over de brede regio ten zuiden van Brussel. Een tevreden cliënteel en dat heeft alles te maken met de persoonlijke aanpak op maat van de klant. De bestuurder van een bedrijfswagen en vlootverantwoordelijke kunnen er terecht voor (fiscaal) advies maar er zijn ook heel wat diensten en faciliteiten voorzien zoals een business lounge, home service, vervangwagens, … De ideale omkadering voor het BMW/MINI-gamma, dat continu wordt uitgebreid met modellen en motoren die perfect inspelen op de verwachtingen van vandaag, en de uitdaging aangaan van een mobiliteit met veel facetten: functioneel, fiscaal, milieu, connectiviteit… Dit uitgebreid aanbod valt al jaren in de smaak van bedrijven die graag tegemoetkomen aan de wensen van hun medewerkers binnen een strikt budgettair kader.

Bij ons kunnen fleetverantwoordelijken en -bestuurders steeds terecht bij een unieke gesprekspartner. Onze ervaren medewerkers waken over het respect van uw car-policy in het kader van de Belgische fleetmarkt. Ook op het vlak van naverkoop werken wij met een single point of contact en zorgen wij ervoor dat de bestuurders zo weinig mogelijk tijd verliezen. Wie dat wenst, kan tijdens een onderhoud ook ter plaatse verder werken in de Business Lounge waar WiFi en drankjes ter beschikking staan. Klantentevredenheid boven alles!

Benieuwd? Kom dan zeker eens langs om deze recente modellen te ontdekken:

MINI Clubman LCI
MINI Countryman SE PHEV
MINI Electric

Contactpersonen

Laurent Louyet

Concessiehouder laurent@louyet.be

Alexis Van Hoeck

Operationeel Directeur 02 360 08 80 alexis.van-hoeck@louyet.be

Koen Mertens

Fleet Sales Supervisor Group 0476 981 615 koen.mertens@louyet.be

Bjorn Van Belle

Fleet Sales Executive 0499 712 538 bjorn.van-belle@louyet.be

Locatie