Peugeot Traxxion Tielt

Gegevens

Adres

Szamotulystraat 24
Industriepark Tielt-Noord
8700 Tielt

BTW nummer
BE 0405.230.663
Website
E-mail
peugeottielt@traxxion.be
Telefoon
Tel 051 40 07 44
Social Media

Introductie

Uw expert in mobiliteit

Peugeot Traxxion Tielt vloeit voort uit Tielt Motors, de garage die in 2003 werd opgericht via de overname van Garage De Rammelaere. Tielt Motors boekt succes en wint in 2009 de Service Quality Award van Peugeot. Drie jaar later start de garage een aparte carrosserieafdeling op in het Industriepark Zuid in Tielt.

In 2018 besluit Marco Boulez om een partnership aan te gaan met Peugeot Steenbeke en Citroën Verhelst om voortaan samen verder te gaan onder de naam Traxxion, de nieuwe multimerkengroep die de regio Tielt tot aan Gent-West bewerkt.

Deze samenwerking zal nog leiden tot de verbouwing van de vestigingen in Tielt en Evergem om de merken Citroën en Peugeot onder 1 dak te brengen.

Dankzij dit partnership kan u bij ons een ruim aanbod aan nieuwe, tweedehands- en stockwagens vinden en bieden wij u een compleet dienstenpakket voor uw wagen(park).

De fleetexperts volgen op regelmatige basis opleidingen om onze klanten op de beste mogelijke manier oplossingen aan te reiken. Financieringen, verzekeringen, de laatste fiscale ontwikkelingen, uitrusting, ombouwingen, … dit klinkt onze fleetexperts als muziek in de oren. U vindt een fleetexpert in elke vestiging.

Aangezien Peugeot Traxxion Tielt bevoorrecht Peugeot Business Partner is, kunnen wij voor deze opleidingen rekenen op de steun van Peugeot Business dat oplossingen op maat biedt voor al haar zakelijke klanten met een dicht-bij-de-klant strategie.

Ons Business-team staat voor u klaar om uw professionele wensen te vervullen, ongeacht de omvang van uw bedrijf. Wij bieden u een persoonlijke samenwerking met onze fleetexpert, een grote voorraad aan al onze Business- en bedrijfsmodellen, een wagenpark voor testritten, een compleet aanbod aan financieringen en diensten, aangepaste openingstijden, afspraken binnen 72 uur en altijd een vervangend voertuig tot uw beschikking.

Peugeot Traxxion Tielt werkt ook samen met alle leasingmaatschappijen, zowel op het vlak van verkoop, service als naverkoop.

We maken het verschil met een breed gamma aan producten en diensten, een grote keuze aan stockwagens en last but not least een professionele maar toch persoonlijke aanpak. De klant, het oplossen van zijn mobiliteitsprobleem tegen de best mogelijke prijs én het bieden van kwaliteit en service zijn dan ook onze prioriteit.

Wij bieden u met ons zeer uitgebreid Peugeot-gamma een oplossing voor elke mobiliteitsbehoefte.
De 108, 208, 308, de gloednieuwe 508, de SUV’s 2008, 3008 en 5008 en ook de New Rifter zijn stuk voor stuk sterkhouders in hun segment met uitgebreide standaarduitrustingen en ecologische motoren.

Ook met het uitgebreide gamma aan bedrijfsvoertuigen met de New Partner, Expert, Traveller en Boxer kunnen we een oplossing op maat van uw noden aanbieden. Om nog maar te zwijgen van alle mogelijke ombouwingen, kippers, bedrijfswagens met open laadbak, grote volumes, isotherme bedrijfswagens. Samen met onze fleetexpert vindt u zeker een wagen naar uw gading.

Kom daarom zeker eens langs voor een vrijblijvende testrit en offerte.

 

Locatie