Polestar Brussels

www.polestar.com/nl-be

Akenkaai 40b1 -Quai des Péniches
1000 Brussels

BTW BE 0469 955 003

Contact

Management

Bram Vanhengel
0497 50 27 70
bram.vanhengel@sterckx-desmet.be

Product Specialist

Jesse De Dobbeleer
0478 81 86 16
jesse.de.dobbeleer@sterckx-desmet.be

Polestar Brussels: een nieuw verhaal

Dit jaar begint Sterckx – De Smet aan een nieuw verhaal. De gekende Volvoverdeler is namelijk uitgekozen tot één van de vier officiële verdelers van het nieuwe merk Polestar in ons land.

Polestar is een elektrisch performance-merk dat de moderne samenleving wil veranderen. We streven naar de combinatie van compromisloos design en techniek. Passie en emotie zijn onze motor. Elektriciteit en innovatie die van onze modellen. Zo blijven ze ongeëvenaard, efficiënt en plezierig om in te rijden.

Met dat Polestar Brussels gelinkt is aan Sterckx-De Smet kan u ook bij dit merk blijven rekenen op de dienstverlening die zo belangrijk is in onze fleetfilosofie. Met een persoonlijk met elke klant en bestuurder.

Er verandert namelijk veel op het vlak van mobiliteit en dat betekent dat ook de distributie er anders zal uitzien. Ons personeel is constant bijgeschoold en volgde het bijvoorbeeld opleidingen rond advanced automotive management, TCO en fiscaliteit.

We breiden ons aanbod ook uit met nieuwe diensten. Concreet gaat het om dienstverlening zoals doorgedreven pick-up and delivery, service-on-demand of het beheer overnemen van poolvloten en aanloopwagens, maar ook een gratis e-bike bij onderhoud, een herconditionering en een uitstekende dienstverlening voor de elektrificatie van uw wagenpark. Dat zijn zaken waar de fleetklant vandaag naar op zoek is.

De Polestar 2, een model op maat van de fleetmarkt.

De Polestar 2 krijgt bij de lancering een 78 kWh-batterij die hem een actieradius van 450 km (WLTP, met 19” wielen) garandeert.

De Polestar 2 is van meet af aan uitstekend uitgerust met onder meer een panoramisch glazen dak, Harman Kardon premium soundsysteem, draadloos laden van mobiele telefoons en, voor het allereerst in een auto, Infotainment powered by Android inclusief Google Assistant, Google Maps en Google Play Store.

Pin It on Pinterest