Rogiers Wetteren

Données

Adresse

Kwatrechtsteenweg 109a
9230 Wetteren

Numéro de TVA
BE 0860 633 587
Site internet
E-mail
info@wetteren.mercedes-benz.be
Tél
Tél 09 369 42 14
Social Media

Introduction

Mercedes-Benz Rogiers: ‘Als service écht telt’

Het familiebedrijf Mercedes-Benz Rogiers heeft vestigingen in Wetteren en Dendermonde, en is sinds 2003 erkend Mercedes-Benz dealer van Certified tweedehandswagens en sinds 2014 erkend concessiehouder voor verkoop van nieuwe personenwagens. Bij Rogiers hanteren ze het onestopshop-principe. U kan er terecht voor onderhoud, herstellingen, carrosserie, banden, verzekeringen, financiële producten (leasing, renting, financiering …), onderhoudscontracten en aanloopwagens.

De slogan van Mercedes-Benz Rogiers is ‘Als service écht telt’. Een proactieve, kwalitatieve klantenservice draagt men hoog in het vaandel. En dat loont, want de laatste jaren eindigde Mercedes-Benz Rogiers steevast in de top 3 van België als het aankomt op klantenloyaliteit.

Fleet vertegenwoordigt vandaag ruim de helft van de klanten. Rogiers heeft dan ook een dedicated Fleet Ambassadeur die klanten begeleidt naar een wagenpark dat niet alleen fantastisch rijdt, maar ook fiscaal geoptimaliseerd is.

Mercedes-Benz Rogiers kende de afgelopen jaren een sterke groei. Daarom wordt er ook volop geïnvesteerd. Momenteel wordt  een gloednieuwe showroom op het Hoogveld in Dendermonde gebouwd, aansluitend aan de nieuwe werkplaats en op slechts 400 meter afstand van de huidige locatie. Met de nieuwe infrastructuur wil Mercedes-Benz Rogiers het aangroeiend cliënteel in de toekomst nog beter van dienst zijn.

Over de toekomst gesproken: die kan u vandaag al rijden bij Mercedes-Benz. Ga dus zeker eens langs in één van de twee vestigingen van Mercedes-Benz Rogiers om de volledig elektrische EQA, EQB, EQC, EQE of EQS uit te proberen.

 

Contact

Bram Ghyselinck

Fleet Ambassador 09 235 02 93 bram@dendermonde.mercedes-benz.be

Steven Van Alboom

Sales Manager 052 49 94 08 steven@dendermonde.mercedes-benz.be

Wouter Rogiers

Zaakvoerder wouter@dendermonde.mercedes-benz.be

Patrick Roelant

Sales Advisor 09 235 02 94 sales@wetteren.mercedes-benz.be

Location