Scancar Lier

info@scancar.be
www.scancar.be

Tél 03 491 91 23

Mechelsesteenweg 258
2500 Lier

TVA BE 0425 149 614

Contact

Marc Stuyck
0475 46 20 44
marc.stuyck@scancar.be

Informations complémentaires

Scancar maakt deel uit van de Fidenco Automotive Group. Een groepering van toonaangevende auto verdelers verspreid over heel Vlaanderen. Onder het motto ‘samen sterk’ garanderen we u een extra solide dienstverlening en een alles-in-één-oplossing voor alles wat met uw volledig wagenpark te maken heeft. Voor meer info fidenco.be.

Luisterbereidheid – Service – Flexibiliteit – Klantentevredenheid

Als wagenparkbeheerder wilt u in uw bedrijf in de eerste plaats zo weinig mogelijk administratieve zorgen over uw vloot. Een vertrouwde partner, die u niet alleen met de juiste producten, maar ook met professioneel advies kan bijstaan, is precies wat u nodig heeft.

Volvo Scancar heeft alles in huis om precies dat soort partner te zijn voor uw wagenpark. Onze officiële concessie voor groot Antwerpen is uitgegroeid tot een onvervalste veilige thuishaven voor de wagenparken uit de regio.

Alles wordt er, gebaseerd op het one-stop-shopping concept, in het werk gesteld om de mobiliteit van de professionele bestuurders permanent te verzekeren.

Financierings- en leasingmogelijkheden op maat van grotere bedrijven en KMO’s, Direct Service voor snel onderhoud, Servicecontracten voor een zorgeloze loopbaan van uw Volvo, of een volledig onderhoudsprogramma, afgestemd op uw wagenpark: het hoort bij Scancar allemaal tot de mogelijkheden, evenals alle koetswerkherstellingen, vervang- en aanloopwagens. Terwijl uw Volvo onderhouden wordt, kan u bij een tasje koffie rustig werken of de kranten doornemen in de business-corner.

Pin It on Pinterest