SMC Wemmel

Mercedes-Benz

Données

Adresse

Steenweg op Brussel 253
1780 Wemmel

Numéro de TVA
BE 0452.460.755
Site internet
E-mail
info@smcwe.be
Tél
Tél 02 531 02 10
Social Media

Introduction

SMC Mechelen-Wemmel: “Vertrouwde gezichten, nieuwe naam”

 

Wie zijn we?

SMC Mechelen-Wemmel is erkend concessiehouder Mercedes-Benz en smart. De twee gekende vestigingen, Mercedes-Benz Mechelen en Wemmel, werden op 1 oktober 2022 opgenomen binnen de GMS Group en kregen een nieuwe identiteit.

Onder de nieuwe naam, SMC Mechelen en Wemmel, dat staat voor Star Mobility Center, zal het vertrouwde team zich elke dag blijven inzetten om klanten nog altijd de ‘best customer experience’ te geven, ondersteund door de ervaring en professionaliteit van de GMS Group.

SMC Mechelen-Wemmel is, samen met concessiehouders GMS Leuven-Tienen, Claes & Zonen en Groep Jam, onderdeel van de GMS Group. Een sterk netwerk van 12 Mercedes-Benz dealerships in Limburg, Vlaams-Brabant en Mechelen.

Wat betekenen we voor u?

U kan bij SMC Mechelen-Wemmel terecht voor verkoop, onderhoud, herstellingen, carrosserie, banden, verzekeringen, financiële producten, PartsPro onderdelen, connectiviteitsoplossingen en meer. En dit voor personenwagens en bestelwagens. Kortom: wij zijn uw one-stop Mercedes-Benz mobiliteitspartner.

Bij SMC Mechelen-Wemmel staat de klant altijd centraal: van advies op maat tot service na verkoop. Wij denken met u mee. En dat in de twee vestigingen te Mechelen en Wemmel.

Ons professioneel team van fleet specialisten staat altijd voor u klaar!

Hey Mercedes, Let’s talk fleet

Onze fleet ambassadors staan klaar met advies op maat voor uw onderneming. Ze helpen u met plezier verder met al uw vragen over TCO, elektrisch rijden, fiscaliteit en Mercedes Me diensten.

Contact

Contact

Mohamed Hamdi

Sales Advisor Cars +32 483 68 96 54 mohamed.hamdi@smcwe.be
Contact

Nicolas Junius

Sales Advisor Cars +32 472 36 56 02 nicolas.junius@smcwe.be
Contact

Geoffrey Villette

Sales Manager +32 486 22 51 05 geoffrey.villette@smcwe.be
Contact

Frédéric Thienpont

Fleet Ambassador Cars +32 478 48 02 69 frederic.thienpont@smcwe.be

Location