Van Mossel Mercedes-Benz C.A.C

Données

Adresse

Steenweg op Gierle 355
2300 Turnhout

Numéro de TVA
BE 0415.555.423
Site internet
E-mail
sales.mercedes.turnhout@vanmossel.be
Tél
Tél +32 14 42 24 31
Social Media

Introduction

Wie is Van Mossel Automotive Group?

Van Mossel Automotive Group is het grootste mobiliteitsbedrijf van de Benelux. Met meer dan 430 vestigingen verspreid over 7 landen (Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Denemarken) heeft het bedrijf in 75 jaar tijd een belangrijke positie verworven op de automotive markt. Ruim 6.600 werknemers werken er iedere dag aan het motto ‘Voor mobiliteit, voor iedereen’, met respect voor de kernwaarden die de groep hanteert. Hieronder vallen bijvoorbeeld gastheerschap en resultaatgerichtheid.

De groep realiseert een omzet van ongeveer €6,3 miljard op jaarbasis.

 

Wat biedt de groep aan?

Van Mossel is officieel dealer van 43 automerken, waarvan er 31 in België verdeeld worden. Wat het bedrijf zo uniek maakt, is haar alles-onder-één-dak benadering met als doel de complete ontzorging van de klant. Zo vind je er het totale pakket: van de aankoop van auto’s en financiering tot verzekering en leasemogelijkheden. Verder kan de klant steeds bij het bedrijf terecht voor verschillende aftersales-diensten, waaronder onderhoud, herstellingen, Carrosserie en Premium Service. Dankzij Premium Service heeft de Van Mossel klant de mogelijkheid om, ongeacht het automerk, bij een Premium Service vestiging langs te gaan voor onderhoud.

International Car Lease Holding maakt eveneens deel uit van de groep, met een indrukwekkende vloot van meer dan 120.000 voertuigen vertegenwoordigd door Van Mossel Autolease, Van Mossel Westlease, J&T Autolease en DirectLease. Ook voor het leasen van fietsen en bedrijfsvoertuigen is Van Mossel de ideale partij. Tot slot kan je bij Van Mossel rekenen op een team van ervaren Fleet Accountmanagers voor je wagenparkbeheer. Met een specialisatie in de vergroening van het wagenpark en ondersteuning bij cafetariaplannen, zorgen zij steeds voor advies op maat.

Van Mossel Mercedes-Benz C.A.C.: De one stop shop voor uw wagenpark

In 2019 werd familiebedrijf C.A.C. (Car Assistance Company) uit Turnhout als allereerste Mercedes-Benz garage in België overgenomen door de Van Mossel Automotive Groep. De geschiedenis van de concessie gaat echter terug tot 1976, toen de familie Sollie erkend Concessiehouder en Servicepunt voor het merk Mercedes-Benz werd. De tweede generatie zette nadien het bedrijf verder en na de overname door Van Mossel werd het dienstenpakket uitgebreid met een Mercedes-Benz Certified vestiging en aftersales punt in Brecht door de overname van garage Pans (2020).

C.A.C. blijft dan ook investeren in haar klanten, voornamelijk in de veeleisende B2B-sector. De dit jaar vernieuwde showroom herbergt het principe van een one stop shop. Graag wend de concessie haar ervaring aan om, samen met de klant, het ideale mobiliteitsconcept op maat uit te werken. Ook qua financierings- en verzekeringsmogelijkheden. Een kwaliteitsvol en betrouwbaar wagenpark draagt immers bij tot de uitstraling van een bedrijf en leidt tot extra efficiëntie. Hiervoor heeft C.A.C. een fleetteam in dienst dat met de regelmaat van de klok wordt bijgespijkerd inzake fiscaliteit, wagenparkbeheer en alle andere ontwikkelingen in de fleetmarkt.

Met de steun van Mercedes-Benz heeft C.A.C. dan ook alle troeven in handen voor uw vloot. Het fleetgamma van het Duitse merk bestaat uit een reeks fiscaalaantrekkelijke plug-in hybrides over alle segmenten heen en natuurlijk het EQ-gamma. Dit is de reeks elektrische wagens van Mercedes, van de compacte SUV EQA over een middenklasser als de EQC tot vlaggenschip EQS, in berline- en SUV-vorm. Met de EQV heeft Mercedes zelfs een elektrische personenbus in handen.

Daarnaast kan C.A.C. u ook Mercedes connect aanbieden, dit is een service waarin Fleet klanten hun volledige wagenpark kunnen zien. Nieuwsbrieven, evenementen of informatieve video’s houden de fleetklanten dan weer op de hoogte te houden van alle fiscale veranderingen & lanceringen van nieuwe modellen. Vervangwagens, fietsen & gezellige wacht- en werkruimtes maken het servicegeheel af.

Al deze ingrediënten maken dat C.A.C. de partner is voor uw wagenpark die op elke vraag een antwoord heeft. En door de overname van Mercedes-Benz Vereenooghe in mei 2022 kunnen beide bedrijven hun jarenlange ervaring bundelen om zo mogelijk een nog betere service te verlenen!

 

 

Showroom afspraak maken: https://mb.vanmossel.be/aanbod/showroom-afspraak

 

Openingsuren showroom:

Maandag tot en met vrijdag: 09u00 – 18u30

Zaterdag: 10u00 – 17u00

Zon- en feestdagen: Gesloten

Contact

Laurens Van Den Bosch

Sales Advisor Cars +32 472 22 28 75 laurens.vandenbosch@vanmossel.be

Kevin Van Deuren

Sales Advisor Cars +32 14 42 24 31 +32 499 58 62 78 kevin.vandeuren@vanmossel.be

Jan Smets

Sales Advisor Cars +32 14 44 54 87 +32 472 22 28 66 jan.smets@vanmossel.be

Nicolas Delcourt

Product Expert +32 471 74 54 23 nicolas.delcourt@vanmossel.be

Filip Schulpen

Sales Advisor Vans +32 472 22 29 13 filip.schulpen@vanmossel.be

Michael Goor

Sales Advisor Vans +32 498 94 07 16 michael.goor@vanmossel.be

Frederik Van Santvoort

Managing Director +32 489 63 86 61 frederik.vansantvoort@vanmossel.be

Location