Van Mossel Ford Wilrijk

Données

Adresse

Boomsesteenweg 375,
2610 Antwerpen

Numéro de TVA
BE0432452724
Site internet
E-mail
receptie.ford.antwerpen@vanmossel.be
Tél
Tél +32 (0)382.77.910
Social Media

Introduction

Van Mossel – Ford Wilrijk

2022 was een sleuteljaar voor de Van Mossel groep. Na een sterke groei de voorbije jaren, kroonde het van oorsprong Nederlandse bedrijf zich tot grootste dealergroep van België. Koen Claesen, CEO van Van Mossel België, was uiteraard in de wolken:“We zijn vereerd om de eerste plaats in te nemen in de Belgische Dealergroep Top 50. Het bewijst dat ons motto ‘Voor mobiliteit, voor iedereen’ werkt. De grootste zijn, is leuk, maar we willen vooral de beste zijn.”

Met heel wat verschillende Forddealers neemt het Amerikaanse merk een belangrijke plaats in bij Van Mossel, dat in haar overnamestrategie bewust koos voor kwalitatieve garagebedrijven.
Ford Van Mossel Wilrijk heeft immers meer dan 110 jaar ervaring als Forddealer. Het bedrijf begon als Garage Permeke in centrum Antwerpen en verhuisde in 1937 naar de Jan Van Rijswijcklaan. In 2020 volgde de overname door Van Mossel, in 2022 de verhuis naar een nagelnieuw gebouw aan de Boomsesteenweg.

Passie voor de automobiel en fleet zijn twee kernwaarden bij Van Mossel. Dat laatste gebeurt via een goed opgeleid team, zowel qua product als qua fiscaliteit, dat altijd voor u klaarstaat. Van Mossel werkt met specifieke fleet advisors per regio voor de small fleets (wagenpark tot 20) en een fleetteam voor de major accounts, die u wegwijs maken in het aanbod van Ford en de fiscaliteit om zo uw wagenpark te optimaliseren.

Een specifieke wachtruimte met drank en wifi en dienstverlening betreffende heel wat verschillende zaken zoals financiering, pick-up service of laadpalen maken het fleetaanbod af. Bovendien profiteer je bij Van Mossel van het grotere geheel van de groep: koetswerkherstel, leasing, vervangwagens,… Voor elk probleem of voor elke vraag heeft Van Mossel met andere woorden binnenshuis een antwoord voor u klaarstaan.

De passie voor de automobiel blijkt dan weer uit een reeks evenementen die georganiseerd worden, waaronder de gekende cars & coffee. De gelegenheid om bij te praten over de belangrijkste bijzaak ter wereld, de auto, maar ook om het contact met de (fleet)klanten nog eens aan te halen.

Ford zelf spreekt trouwens meer dan ooit de taal van de Fleet. Met de Mustang Mach-E en e-Transit beschikt het merk nu al over een knapgelijnde SUV en een multifunctionele bestelwagen. Zij zullen snel gezelschap krijgen van heel wat andere elektrische wagens, waaronder de Explorer en de elektrische Puma, SUV’s die respectievelijk één en twee maatjes kleiner zijn dan de Mustang Mach-E, of de e-Transit Custom in het utilitaire segment. Tot slot was Kuga plug-in hybride de afgelopen jaren meermaals de populairste PHEV van Europa en blijft hij met zijn zuinige motor een prima toevoeging voor uw wagenpark. Zeker nu de CO2-bijdrage van plug-ins nog altijd minimaal blijft.

Contact

Contact

Leo De Prince

Site Director +32 (0)382.77.910 Leo.deprince@vanmossel.be

Nicolas Wuyts

LCV-specialist +32 (0)382.77.910 Nicolas.wuyts@vanmossel.be
Contact

Jerome Vervloet

Cluster Director +32 (0)382.77.910 Jerome.vervloet@vanmossel.be

Location