Nieuwe commercieel directeur bij Nissan

Na meer dan 15 jaar in dienst bij FCA (in diverse functies) – de laatste was Country Manager Alfa Romeo en Jeep – werd Cedric Donck onlangs benoemd tot Sales Director bij Nissan Belux.

“Dit is absoluut een prachtige uitdaging die bovendien perfect in het verlengde ligt van mijn vorige functies”, stelt Donck. “Nissan groeit hard, dit jaar werd de 100% elektrische LEAF helemaal vernieuwd. Tevens komt er op de Micra, Qashqai en X-Trail een volledig nieuw motorenaanbod. Daarnaast introduceert Nissan een nieuwe Retail Environment waar de positie van de klant in het bijzonder centraal staat. We zitten hiermee midden in een vernieuwingsslag van het merk en de organisatie – een hoofdstuk waar ik me volledig op wil richten. Dit is voor mij als nieuwe Sales Director het moment om verder te bouwen op het fundament met als doel solide verkoopresultaten en een blijvend positief rendement. Dit gebeurt uiteraard in nauwe samenwerking met de dealerorganisatie.”

In deze functie vervangt hij Guy Geysen, die recent Nissan Belux verliet. Donck rapporteert aan Richard Tougeron, Country Director Nissan Belux.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!