#OpelOpen: Opel dealers en werknemers tonen hun toewijding aan hun Opel klanten

#OpelOpen is het motto van de nieuwe campagne van Opel. Het bevestigt opnieuw dat de autofabrikant uit Rüsselsheim en zijn dealers er zijn voor hun klanten. 

“We zijn open” is de kernboodschap van de nieuwe campagne, met de nadruk dat Opel zijn diensten openhoudt om zijn klanten mobiel te houden tijdens de corona-crisis. Het onconventionele ontwerp en de samenstelling van de video is aangepast aan de huidige situatie: met selfie-video’s van Opel-dealers en callcenter-medewerkers uit 14 markten. Zo maakt Opel een krachtig statement dat het belangrijk is om elkaar te steunen en om samen de huidige crisis te trotseren.

“We zijn open omdat mensen op ons rekenen”, is de openingsboodschap van de spot die te zien is op de sociale mediaplatforms van Opel. De spot bevestigt het engagement van Opel ondanks de corona-pandemie en de social distance. Opel dealers uit heel Europa laten zien dat ze ervoor ijveren om hun klanten mobiel te houden. Veertien Europese markten leverden inzendingen in 12 verschillende talen om de boeiende belofte van Opel te formuleren: “We are open”.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!