#OpelOpen: Opel dealers en werknemers tonen hun toewijding aan hun Opel klanten

#OpelOpen is het motto van de nieuwe campagne van Opel. Het bevestigt opnieuw dat de autofabrikant uit Rüsselsheim en zijn dealers er zijn voor hun klanten. 

“We zijn open” is de kernboodschap van de nieuwe campagne, met de nadruk dat Opel zijn diensten openhoudt om zijn klanten mobiel te houden tijdens de corona-crisis. Het onconventionele ontwerp en de samenstelling van de video is aangepast aan de huidige situatie: met selfie-video’s van Opel-dealers en callcenter-medewerkers uit 14 markten. Zo maakt Opel een krachtig statement dat het belangrijk is om elkaar te steunen en om samen de huidige crisis te trotseren.

“We zijn open omdat mensen op ons rekenen”, is de openingsboodschap van de spot die te zien is op de sociale mediaplatforms van Opel. De spot bevestigt het engagement van Opel ondanks de corona-pandemie en de social distance. Opel dealers uit heel Europa laten zien dat ze ervoor ijveren om hun klanten mobiel te houden. Veertien Europese markten leverden inzendingen in 12 verschillende talen om de boeiende belofte van Opel te formuleren: “We are open”.

#Auto

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Selected FLEET Dealers

Deze lijst omvat uitsluitend de klanten van FLEET Dealers. Wenst u als dealer ook in deze lijst te staan contacteer Patrick Quatennens (patrick.quatennens@effectivemedia.be / 0478 22 23 33), of Chloé Vanden Wyngaerdt (chloe.vandenwyngaerdt@effectivemedia.be / 0472 80 26 25)

Opel Beerens 1932 Zaventem
Autostad Leuven 3020 Leuven
Group Pashuysen by Wittockx 3200 Aarschot
Group Pashuysen by Soers 3300 Tienen
Bounameaux 4000 Li
BHs Motors 4340 Awans
Declerc Gembloux 5030 Gembloux
Declerc Naninne – Namur 5100 Naninne
François Arlon 6700 Arlon
Declerc Marche Motors 6900 Marche-en-Famenne
Deleersnyder 9050 Gent
Imacar Sint-Niklaas Vanhoecke – Opel 9100 Sint-Niklaas
Imacar Dendermonde De Keukeleire – Opel 9200 Dendermonde
Trending