Mannes

Gegevens

Adres

Chaussée de Wavre 2245a
1160 Auderghem

BTW nummer
BE 0465 304 644
Website
E-mail
sales@mannes.be
Telefoon
Tel 02 658 21 41
Social Media

Introductie

Bij Mannès benaderen we ons beroep met emotie en passie.

 

Een passie voor auto’s die al sinds het interbellum in de genen van de familie Mannès zit en waardoor Alexis Mannès de traditie natuurlijk wilde voortzetten.
In 1997 opende hij de eerste smart dealer in België. Als liefhebber van uitzonderlijke auto’s en dol op nieuwe uitdagingen ging hij 20 jaar later door met het verbreden van zijn horizon door officieel dealer van Mercedes-Benz te worden.

1800 m² showroom met een ruime keuze aan nieuwe en gebruikte smart en Mercedes-Benz voertuigen, een ontspannen en familiale sfeer en een team van experts tot uw dienst: kiezen voor Mannès betekent kiezen voor de garantie van een snelle en efficiënte service.

Ons fleetteam bestaat uit de beste Mercedes-Benz en smart specialisten met ongeëvenaarde ervaring in de automobielsector. Zij zullen u helpen bij het vinden van oplossingen op maat voor uw wagenpark en de verschillende financieringsmiddelen. U leest het: Mannès is one-stop-shop.

Laat u verleiden door een van onze modellen en ervaar onze dienst na verkoop met een gereduceerde interventietijd en de mogelijkheid om uw activiteiten in alle rust uit te voeren dankzij de inrichting van een vipruimte met wifi, koffie naar believen, vergaderzaal…

Tot slot nog een noot voor professionals: onze after-sales experts helpen u graag in uw zoektocht naar smart, Mercedes-Benz en Mercedes-Benz Vans onderdelen.

 

Overtuigd ? Wacht niet langer, de ontdekking begint nu! In een smart of een Mercedes-Benz, aan u de keuze!

Contactpersonen

Contact

Lionel Demol

Sales & Marketing Manager 02 658 21 40 lionel.demol@mannes.be
Contact

Loïs Holbrechts

Sales Smart Advisor 02 669 22 62 lois.holbrechts@mannes.be

Locatie