Gegevens

Adres

Chaussée de Wavre 2245a
1160 Auderghem

BTW-nummer
BTW BE 0465 304 644
Website
https://www.mannes.be
E-mail
sales@mannes.be
Telefoon
Tel 02 658 21 41
Social Media

Introductie

Bij Mannès benaderen we het werk met emotie en passie!

De passie voor de auto zit al sinds het interbellum in de genen van de Mannès-familie; het was dus niet meer dan normaal dat Alexis Mannès ervoor koos om de traditie in stand te houden.

In 1997 opende hij de eerste smart-concessie in België. Als liefhebber van bijzondere auto’s en gek op nieuwe uitdagingen gaat hij 20 jaar later verder door zijn perspectieven te verbreden en een deel van zijn showroom te wijden aan een Mercedes-Benz dealer.

1800 m² showroom met een ruime keuze aan nieuwe en gebruikte smart en Mercedes-Benz voertuigen, een ontspannen en familiale sfeer en een team van experts tot uw dienst: kiezen voor Mannès betekent kiezen voor de garantie van een snelle en efficiënte service.

Ons fleetteam bestaat uit de beste Mercedes-Benz en smart specialisten met ongeëvenaarde ervaring in de automobielsector. Zij zullen u helpen bij het vinden van oplossingen op maat voor uw wagenpark en de verschillende financieringsmiddelen. U leest het: Mannès is one-stop-shop.

Laat u verleiden door een van onze modellen en ervaar onze dienst na verkoop met een gereduceerde interventietijd en de mogelijkheid om uw activiteiten in alle rust uit te voeren dankzij de inrichting van een vipruimte met wifi, koffie naar believen, vergaderzaal…

Tot slot nog een noot voor professionals: onze after-sales experts helpen u graag in uw zoektocht naar smart, Mercedes-Benz en Mercedes-Benz Vans onderdelen.

Overtuigd? Wacht niet langer, de ontdekking begint nu! In een smart of een Mercedes-Benz, aan u de keuze!

Extra concessies

Atelier
Brusselsesteenweg 321
3090 Overijse

Contactpersonen

Philippe Janssens

Fleet Manager 02 669 22 60 philippe.janssens@mannes.be

Lionel Demol

02 658 21 40 lionel.demol@mannes.be

Maxime Hoebanx

02 669 22 64 maxime.hoebanx@mannes.be

Locatie