En de Van of the Year is … een kwartet!

Op het Internationale Salon van de Lichte Bedrijfswagens in Hannover werd vandaag de prestigieuze Van of the Year Award uitgereikt. En de winnaar is … de Citroën Berlingo, de Peugeot Partner én de Opel/Vauxhall Combo. Alle vier de bestelwagens zijn immers de uitkomst van een transversaal programma van de Groep PSA, gebaseerd op het EMP2-platform van de groep.

Jarlath Sweeney, voorzitter van de jury van de verkiezing, verklaart de beslissing van de jury: “Het gemeenschappelijk programma van de vier merken van de groep PSA is gewapend voor de toekomst, rijk en technologisch geavanceerd om de bestuurder te helpen en gezegend met een voordelige TCO voor professionele klanten of wagenparkbeheerders. Het innovatieve waarschuwingssysteem voor overbelasting is een uitstekende introductie, want het verzekerd dat de wagen gebruikscomform is en verhoogt het comfort. De beschikbaarheid van twee verschillende wielbasissen is een volgende stap vooruit, net zoals de introductie van een vierwielaangedreven variant, gezien het stijgende aandeel ondernemingen dat een wagen met 4×4-capaciteiten zoekt in dit marktsegment. Samengevat een prima samengesteld pakket, dus.

 

Onze journalisten zijn momenteel in Hannover voor het Salon. Wil je hun verslagen niet missen? Abonneer je dan zeker op onze nieuwsbrief!

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!