Van Mossel Ford Deurne

Gegevens

Adres

Bisschoppenhoflaan 515,
2100 Deurne

BTW nummer
BE0432452724
Website
E-mail
receptie.ford.deurne@vanmossel.be
Telefoon
Tel +32 3 360 50 80
Social Media

Introductie

Van Mossel – Ford Deurne

2022 was een sleuteljaar voor de Van Mossel groep. Na een sterke groei de voorbije jaren, kroonde het van oorsprong Nederlandse bedrijf zich tot grootste dealergroep van België. Koen Claesen, CEO van Van Mossel België, was uiteraard in de wolken:“We zijn vereerd om de eerste plaats in te nemen in de Belgische Dealergroep Top 50. Het bewijst dat ons motto ‘Voor mobiliteit, voor iedereen’ werkt. De grootste zijn, is leuk, maar we willen vooral de beste zijn.”

Met heel wat verschillende Forddealers neemt het Amerikaanse merk een belangrijke plaats in bij Van Mossel, dat in haar overnamestrategie bewust koos voor kwalitatieve garagebedrijven.
De garage gaat immers meer dan 100 jaar en vier generaties van de familie Denayer terug. In 2009 werd het familiebedrijf verkocht aan Fidenco, waarna deze groep werd overgenomen door Van Mossel in 2020.

Passie voor de automobiel en fleet zijn twee kernwaarden bij Van Mossel. Dat laatste gebeurt via een goed opgeleid team, zowel qua product als qua fiscaliteit, dat altijd voor u klaarstaat. Van Mossel werkt met specifieke fleet advisors per regio voor de small fleets (wagenpark tot 20) en een fleetteam voor de major accounts, die u wegwijs maken in het aanbod van Ford en de fiscaliteit om zo uw wagenpark te optimaliseren.

Een specifieke wachtruimte met drank en wifi en dienstverlening betreffende heel wat verschillende zaken zoals financiering, pick-up service of laadpalen maken het fleetaanbod af. Bovendien profiteer je bij Van Mossel van het grotere geheel van de groep: koetswerkherstel, leasing, vervangwagens,… Voor elk probleem of voor elke vraag heeft Van Mossel met andere woorden binnenshuis een antwoord voor u klaarstaan.

De passie voor de automobiel blijkt dan weer uit een reeks evenementen die georganiseerd worden, waaronder de gekende cars & coffee. De gelegenheid om bij te praten over de belangrijkste bijzaak ter wereld, de auto, maar ook om het contact met de (fleet)klanten nog eens aan te halen.

Ford zelf spreekt trouwens meer dan ooit de taal van de Fleet. Met de Mustang Mach-E en e-Transit beschikt het merk nu al over een knapgelijnde SUV en een multifunctionele bestelwagen. Zij zullen snel gezelschap krijgen van heel wat andere elektrische wagens, waaronder de Explorer en de elektrische Puma, SUV’s die respectievelijk één en twee maatjes kleiner zijn dan de Mustang Mach-E, of de e-Transit Custom in het utilitaire segment. Tot slot was Kuga plug-in hybride de afgelopen jaren meermaals de populairste PHEV van Europa en blijft hij met zijn zuinige motor een prima toevoeging voor uw wagenpark. Zeker nu de CO2-bijdrage van plug-ins nog altijd minimaal blijft.

Contactpersonen

Joeri Goormans

Site Director +32 3 360 50 80 Joeri.goormans@vanmossel.be

Nicolas Wuyts

LCV-specialist +32 3 360 50 80 Nicolas.wuyts@vanmossel.be
Contact

Jerome Vervloet

Cluster Director +32 3 360 50 80 Jerome.vervloet@vanmossel.be

Locatie