Gegevens

Adres

Lindelsebaan 46
3900 Pelt

BTW-nummer
BTW BE 0443 739 366
Website
http://www.peerlings.be
E-mail
receptie@peerlings.be
Telefoon
Tel 011 80 40 31

Introductie

Peerlings NV: volledige ontzorging

Al meer dan 40 jaar is Peerlings NV de Ford-dealer in noord -en midden Limburg. Transit -en Business Center Peerlings is hét aanspreekpunt als het gaat om One -Stop Shopping met uitgebreide openingsuren, zodat wij onze fleetklanten maximaal kunnen ontlasten. Hieronder valt een eigen uitgebreide carrosserieafdeling, banden afdeling en alle financiële diensten als leasing, Renting, Operationele lease, financieringen. Zo kunnen onze fleetklanten hun wagenpark volledig in onze handen overlaten, zodat hun kostbare tijd vrij is voor hun eigen dagelijkse kernactiviteiten, zonder zich zorgen te moeten maken over hun vloot.

Door de alsmaar toenemende digitalisering en de drastisch veranderende Fleetconjunctuur zijn wij ervan overtuigd dat klanten door de bomen het bos niet meer zien en meer dan ooit nood hebben aan correcte informatie betreffende hun wagenpark en het fiscaal gebeuren hieromtrent. Daarom zijn wij een gerichte partner om onze fleetklanten bij te staan met raad en daad betreft hun wagenpark en zo een jarenlange vertrouwensrelatie op te bouwen omdat we weten dat er meer dan ooit nood is aan concessies die meedenken met hun klanten.

Fleetklanten genieten ook van een rechtstreeks contactnummer dat bereikbaar is voor en na sluitingsuren, vervangwagens en -bestelwagens , uitgebreide openingsuren, One – Stop Shopping Concept, uitgebreide showroom.

De sleutelpion in onze fleetpolitiek is Jorgen Gielen, reeds drie jaar in dienst als Fleetmanager binnen Peerlings NV. Als accountmanager en met zijn reeds meer dan 10 jaar lange verkoopservaring in de vrachtwagenwereld en automotive heeft Jorgen de Knowhow in huis om onze fleetafdeling te leiden en verder uit te bouwen.

GARAGE PEERLINGS LOMMEL
STATIONSTRAAT 242
3920 LOMMEL
011/804039
RECEPTIE@PEERLINGSLOMMEL.BE

Contactpersonen

Contact

Philip Peerlings

Zaakvoerder / directeur 01180 40 31 philip@peerlings.be
Contact

Pascal Potums

Commercieel Directeur 011 80 40 31 boekhouding@peerlings.be
Contact

Jorgen Gielen

Fleet Manager 011 80 40 31 0497 55 22 22 fleet@peerlings.be

Locatie