Peerlings

Gegevens

Adres

Lindelsebaan 46
3900 Pelt

BTW nummer
BE 0443 739 366
Website
E-mail
receptie@peerlings.be
Telefoon
Tel 011 80 40 31

Introductie

Peerlings NV: volledige ontzorging

Al meer dan 40 jaar is Peerlings NV de Ford-dealer in noord -en midden Limburg. Transit -en Business Center Peerlings is hét aanspreekpunt als het gaat om One -Stop Shopping met uitgebreide openingsuren, zodat wij onze fleetklanten maximaal kunnen ontlasten.

Vandaag de dag is fiscaliteit voor bedrijfswagens van cruciaal belang voor een geoptimaliseerd wagenparkbeheer. Door de nieuwste technologieën voor Hybride, Plug-in Hybride en elektrische voertuigen bij Ford die in sneltempo op ons afkomen is het meer dan belangrijk de juiste keuze te maken bij de aanschaf van nieuwe bedrijfswagens. Bij onze uitgebreide fleetafdeling kan U dan ook steeds terecht voor alle info omtrent uw wagenpark en uw bedrijfswagens.

Buiten een gespecialiseerde werkplaats voor zowel particulieren als bedrijfsvoertuigen geniet Ford Peerlings een eigen uitgebreide carrosserieafdeling, banden- afdeling en bieden wij alle bijhorende financiële diensten aan als leasing, Renting, operationele lease – en financieringen. Op deze manier kunnen onze fleetklanten hun wagenpark volledig in onze handen overlaten, zodat hun kostbare tijd vrij is voor hun eigen dagelijkse kernactiviteiten zonder zich zorgen te moeten maken over hun vloot.

Fleetklanten genieten ook van een rechtstreeks contactnummer dat bereikbaar is voor en na sluitingsuren, vervangwagens en -bestelwagens , uitgebreide openingsuren, One – Stop Shopping Concept, uitgebreide showroom.

GARAGE PEERLINGS LOMMEL
STATIONSTRAAT 242
3920 LOMMEL
011/804039
RECEPTIE@PEERLINGSLOMMEL.BE

Contactpersonen

Contact

Philip Peerlings

Zaakvoerder / directeur 011 80 40 31 philip@peerlings.be
Contact

Jorgen Gielen

Fleet Manager 011 80 40 31 0497 55 22 22 fleet@peerlings.be

Locatie