Gilcon Leuven

Gegevens

Adres

Geldenaaksebaan 321
3001 Leuven (Haasrode)

BTW nummer
BE0421.794.404
Website
E-mail
info@gilcon.be
Telefoon
Tel 016/40.03.27

Introductie

Kia Gilcon: Service op maat van uw wagenpark

 

Kia maakt grote sprongen in de fleet en de Leuvense concessiehouder surft mee op die populariteitsgolf. Het familiebedrijf is al sinds 1980 actief in de automobiel, sinds 2011 als concessiehouder voor het Zuid-Koreaanse merk. En de opvolging is verzekerd, want ook de zoon en dochter uit de familie zullen de zaak voortzetten, goed voor minstens 20 jaar extra service!

Een goede dienstverlening is dan ook het paradepaardje van Kia Gilcon. “Je eerste auto verkopen, is niet moeilijk. Maar de tweede moet je verdienen”, is niet voor niets het motto van de concessiehouder. Reken dus op een persoonlijke service! Iedere vloot is immers uniek. Kia Gilcon wil dan ook elk wagenpark behandelen volgens haar specifieke noden.

We maken het verschil doordat onze techniekers over veel ervaring beschikken en een continue bijscholing volgen bij Kia. Het commerciële team is tot in de details op de hoogte van lease- en financieringsformules, verkoopsvoorwaarden en autoverzekeringen. Advies nodig bij de keuze van een nieuwe of tweedehandswagen? Op zoek naar de beste financiering of leasing? Info nodig over technische aspecten? Wat de aard van de vraag ook is, bij Kia Gilcon Leuven kan je altijd terecht. En ook tijdens het onderhoud worden klanten in de watten gelegd dankzij een business corner met wifi en koffie. Wie geen tijd heeft om ter plekke te blijven, kan de vervangwagen of -fiets nemen.

Je kan natuurlijk ook in de showroom van Kia Gilcon rondlopen en de fleetmodellen ontdekken. Met de EV6, vorig jaar verkozen tot Car of the Year, staat er één van de meest tot de verbeelding sprekende EV’s van het moment in de Leuvense toonzaal. Ook de nieuwe Niro EV, de kleine stekker-SUV van het merk, kan je komen ontdekken, net als de Soul EV en de verschillende plug-in hybrides die – mits aangeschaft voor 1 juli 2023 – op een gunstige fiscale behandeling kunnen rekenen. Binnenkort volgt dan het elektrische vlaggenschip van Kia, de EV9.

Contactpersonen

Contact

Rudi Schell

Verantwoordelijke Verkoop 016/40.03.27 rudi@gilcon.be
Contact

Arno Schell

Verkoop 016/40.03.27 arno@gilcon.be

Locatie