GMS Leuven

info@gmsleuven.mercedes-benz.be
www.gmsleuven.be

Tel 016 40 00 10

Ambachtenlaan 4
3001 Heverlee

BTW BE 0861 469 371

Contact

Fleet Ambassador

Patriek Broeckx
0468 10 32 32
patriek.broeckx@gmsleuven.mercedes-benz.be

Fleet Ambassador

Nicolas Cnop
0489 28 44 06
nicolas.cnop@gmsleuven.mercedes-benz.be

Fleet Sales Advisor

Davy Bormans
0484 26 28 95
davy.bormans@gmsleuven.mercedes-benz.be

Fleet Sales Advisor

Arnaud Homans
0495 54 97 71
arnaud.homans@gmsleuven.mercedes-benz.be

Managing Director

Christophe Kumps
0496 12 06 97
christophe.kumps@gmsleuven.mercedes-benz.be

EXTRA CONTACT

After Sales Manager

Manu Nolmans
manu.nolmans@gmsleuven.mercedes-benz.be
0498 12 81 50

Product Expert

Robin Bekaert
robin.bekaert@gmsleuven.mercedes-benz.be
0478 41 03 92

Marketing Coördinator / Leveringen

Brent Peeters
brent.peeters@gmsleuven.mercedes-benz.be
0498 61 61 91

Mercedes-Benz

Pioniers op de fleetmarkt

“Kennis van zaken en geschiedenis” zijn de woorden die de Mercedes-Benzconcessie GMS uit Leuven perfect samenvatten. De concessie is al drie generaties lang aanwezig in en rond de hoofdstad van Vlaams-Brabant en heeft al een oog voor de fleetmarkt sinds het ontstaan ervan.

De eindgebruiker niet uit het oog verliezen is het uitgangspunt van de fleetstrategie van GMS. “Je kan immers maar verkopen aan een fleetklant wanneer je kan verkopen aan een particuliere klant. De eindgebruiker is immers uiteindelijk dezelfde. Daarenboven proberen we ook echte raadgevers te zijn door middel van doelgerichte opleidingen naar professionele klanten en fleet owners toe, zoals fiscaliteit, wagenparkbeheer, mobiliteitsoplossingen, strategie & marketing enzovoort. Op die manier kunnen we duidelijk commercieel professioneel advies op maat van onze klanten geven en hen financiële alternatieven aanbieden.”

De korte communicatielijnen tussen de klant, de concessie met haar speciale fleetcel en de leasemaatschappijen stelt alle partijen daarenboven in staat kort op de bal spelen en mee zijn met de nieuwste trends. Een voorbeeld daarvan is het BlueEfficiency gamma dat de concessie graag in de verf zet. Met deze generatie motoren trekt Mercedes doelbewust de ecologische kaart, hetgeen ook de nodige fiscale voordelen met zich meebrengt.

Deze strategie stelde de Mercedes-Benzconcessie in staat om uit te groeien tot een gezond, modern bedrijf, een gevestigde waarde in de fleetwereld. Toch wil de concessiehouder niet op zijn lauweren rusten. Meer nog, vooruitstrevendheid maakt integraal deel uit van de filosofie van GMS. “Naar de toekomst toe willen we voornamelijk onze positie in de markt handhaven en constant evalueren en moderniseren. Want stilstand is achteruitgang!”, klinkt het.

Pin It on Pinterest