GMS Leuven

wim.verhaegen@gmsleuven.mercedes-benz.be
http://www.gmsleuven.be

Tel 016 40 00 10

Ambachtenlaan 4
3001 Heverlee

BTW BE 0861 469 371

Contact

Wim Verhaegen

Fleet Ambassador
0496 52 27 59
wim.verhaegen@gmsleuven.mercedes-benz.be

Arnaud Homans

Fleet Sales Advisor
0495 54 97 71
arnaud.homans@gmsleuven.mercedes-benz.be

Davy Bormans

Fleet Sales Advisor
0484 26 28 95
davy.bormans@gmsleuven.mercedes-benz.be

Manu Nolmans

After Sales Manager
0498 12 81 50
manu.nolmans@gmsleuven.mercedes-benz.be

Christophe Kumps

Commercieel Directeur
0496 12 06 97
christophe.kumps@gmsleuven.mercedes-benz.be

Mercedes-Benz

Pioniers op de fleetmarkt

“Kennis van zaken en geschiedenis” zijn de woorden die de Mercedes-Benzconcessie GMS uit Leuven perfect samenvatten. De concessie is al drie generaties lang aanwezig in en rond de hoofdstad van Vlaams-Brabant en heeft al een oog voor de fleetmarkt sinds het ontstaan ervan.

De eindgebruiker niet uit het oog verliezen is het uitgangspunt van de fleetstrategie van GMS. “Je kan immers maar verkopen aan een fleetklant wanneer je kan verkopen aan een particuliere klant. De eindgebruiker is immers uiteindelijk dezelfde. Daarenboven proberen we ook echte raadgevers te zijn door middel van doelgerichte opleidingen naar professionele klanten en fleet owners toe, zoals fiscaliteit, wagenparkbeheer, mobiliteitsoplossingen, strategie & marketing enzovoort. Op die manier kunnen we duidelijk commercieel professioneel advies op maat van onze klanten geven en hen financiële alternatieven aanbieden.”

De korte communicatielijnen tussen de klant, de concessie met haar speciale fleetcel en de leasemaatschappijen stelt alle partijen daarenboven in staat kort op de bal spelen en mee zijn met de nieuwste trends. Een voorbeeld daarvan is het BlueEfficiency gamma dat de concessie graag in de verf zet. Met deze generatie motoren trekt Mercedes doelbewust de ecologische kaart, hetgeen ook de nodige fiscale voordelen met zich meebrengt.

Deze strategie stelde de Mercedes-Benzconcessie in staat om uit te groeien tot een gezond, modern bedrijf, een gevestigde waarde in de fleetwereld. Toch wil de concessiehouder niet op zijn lauweren rusten. Meer nog, vooruitstrevendheid maakt integraal deel uit van de filosofie van GMS. “Naar de toekomst toe willen we voornamelijk onze positie in de markt handhaven en constant evalueren en moderniseren. Want stilstand is achteruitgang!”, klinkt het.


Recent news