Kia Meise by Carrect

Gegevens

Adres

Stationstraat 54
1861 Wolvertem

Website
E-mail
info@carrect.be
Telefoon
Tel 02 269 72 50
Social Media

Introductie

Ervaring en jeugdige ambitie

 

CARRECT – officiële verdeler van Kia in Vilvoorde, Meise en Dendermonde – is een jong familiebedrijf. Onze eerste concessie in Vilvoorde opende de deuren in 2010 maar in die korte tijd hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd. Carrect beschikt over een ervaren team dat de verwachtingen van de markt, waaronder die van de bedrijven met wagenparken, erg goed kent. Getuige de KIA-Award die CARRECT nog geen jaar na haar ontstaan in de wacht sleepte voor “beste concessie op het vlak van verkoop en dienst-na-verkoop”. Door het vertrouwen dat we van de klanten kregen, groeide onze ambitie om onze knowhow verder te delen. In 2013 openden we daarom een tweede KIA-concessie in Wolvertem (Meise), perfect gesitueerd aan de A12. In 2021 voegden we Dendermonde toe aan onze portefeuille. Een regio waar wij nu kunnen zorgen voor de terugkeer van Kia na enkele jaren afwezig te zijn geweest in de omgeving. Met deze drie sites kunnen we het noorden van Brussel, Vlaams-Brabant en de regio rond Dendermonde uitstekend bedienen, zonder ons familiale karakter, onze kwaliteit en efficiëntie een seconde uit het oog te verliezen..

Home service, vervangwagen, multimerk-carrosserie, een atelier met een brug die enkel voor een snelle bediening van het fleetcliënteel wordt ingezet, een zithoek met wifi, een koffiemachine, … Bij Carrect in Vilvoorde, Wolvertem en in Dendermonde wacht u een waaier aan diensten.

Vergeet ook niet dat het uitgebreide KIA-gamma met 7 jaar garantie wordt aangeboden.
Een merk als KIA laat niets aan het toeval over. Als het merk zo’n garantie aanbiedt, is het zeker van de kwaliteit en de betrouwbaarheid van haar producten. En dat aanbod van producten is vandaag actueler en ecologischer dan ooit. Zo speelt KIA optimaal in op de herziene autofiscaliteit voor bedrijfswagens met een volledig gamma plug-in hybrides, gaande van de Ceed SW over de Niro tot en met de nieuwe XCeed SUV. Samen met de volledig elektrische e-Soul, de NIRO EV en de EV6 , die inmiddels over een reëel rijbereik van meer dan 450 kilometer beschikken, zijn we klaar voor de toekomst.

Contactpersonen

Contact

Gabriel Zahr

Algemeen Directeur / Zaakvoerder 02 269 72 50 gabriel.zahr@carrect.be
Contact

Geoffrey Van Damme

Commercieel Directeur 02 269 72 50 geoffrey.vandamme@carrect.be
Contact

Frédéric Van Dessel

Fleet Manager 0487/62.21.88 frederic.vandessel@carrect.be

Locatie