KIA Nivelles

Gegevens

Adres

Chaussée de Namur 93
1400 Nivelles

BTW nummer
BE 0848 497 404
Website
E-mail
kia.motors.nivelles@gmail.com
Telefoon
Tel 067 22 21 44

Introductie

Een tweede thuis

Zoekt u een gediplomeerde concessiehouder ? Kom dan meteen langs in de showroom van KIA Motors Nijvel ! De concessie werd geselecteerd als een van de twintig besten ter wereld van het merk in 2011 en datzelfde jaar kreeg het ook een KIA Excellence Award. Nadien volgde een selectie voor de KIA Platinum Award (die wordt uitgedeeld aan Europese concessiehouders) in 2012 en 2013. En die onderscheidingen kreeg KIA Motors Nijvel niet per toeval. Ze werden gegeven op basis van objectieve criteria en eisen die KIA Motors Nijvel al 40 jaar ter harte neemt. Dat leest u goed, de garage – origineel bekend onder de naam Garage Bagnoli – begon in 975 met de merken LADA en Subaru. In 2000 vervoegde Sandro Rosiglioni het familiebedrijf om het twee jaar later om te vormen tot KIA Motors La Louvière, waar hij in juni 2016 de site in Nijvel aan toevoegde.

Op zijn strategische ligging in de région du Centre (industriezone), kan de garage rekenen op de ervaring en kwaliteiten van 19 professionele medewerkers. Onder hen zijn er twee verantwoordelijk voor de verkoop, waaronder fleetverantwoordelijke Vetri Gianni. Twijfel niet om hem om zijn mening te vragen over de B2B-wereld, of het nu gaat over advies, de keuze van uw wagen (die 7 jaar garantie heeft, vergeet dat niet !) of voor de ideale financieringsformule voor uw onderneming.

Bij KIA Motors Nijvel is geen enkele klant, geen enkele bezoeker, geen enkele bestuurder (trouw of voorbijganger) een nummer. De service is dezelfde voor iedereen: optimaal en vriendelijk, met een ontvangstsalon, een wi-fiverbinding, Belgacom TV en Netflix. KIA Motors Nijvel, het is als het ware een tweede thuis !

Contactpersonen

Livio Bagnoli

Commercieel Directeur

Sandro Rosiglioni

Algemeen Directeur 0476 30 52 29 kia.llmotors@gmail.com

Locatie