Gegevens

Adres

Brusselsesteenweg 151
1500 Halle

BTW nummer
BE 0414 667 674

Introductie

Sterckx Motors Kia trekt volop de kaart van de elektrificatie

Sterckx – De Smet is met 4 Volvo vestigingen in Vlaams- en Waals-Brabant en het Brusselse gewest (Halle, Sint-Genesius-Rode, Zellik en Drogenbos) de grootste Volvo verdeler van België en kan via de merken Polestar (Brussel), Kia, Suzuki & Isuzu (alledrie in Halle) een volledig fleetgamma aanbieden. Dienstverlening is belangrijk in onze fleetfilosofie, waarbij een persoonlijk contact met elke klant én bestuurder cruciaal is.

Er verandert namelijk veel op het vlak van mobiliteit en dat betekent dat ook de distributie er anders zal uitzien. Daarom nemen wij als progressieve en dynamische groep initiatieven die tegemoet komen aan die nieuwe klantenbehoeftes. We blijven natuurlijk leverancier van auto’s en we ondersteunen onze klanten op dat vlak ook met fiscaal advies. Zo wordt ons personeel constant bijgeschoold en volgde opleidingen rond advanced automotive management, TCO en fiscaliteit.

Maar we breiden ons aanbod ook uit met nieuwe diensten. Concreet gaat het om dienstverlening zoals doorgedreven pick-up and delivery, service-on-demand of het beheer overnemen van poolvloten en aanloopwagens, maar ook een gratis e-bike bij onderhoud of een herconditionering. Dat zijn zaken waar de fleetklant vandaag naar op zoek is.
Het merk Kia stelt voor die fleetklant trouwens een interessant gamma voor. De Koreaanse challenger trekt volop de elektrische kaart. Met de Xceed en Ceed SW plug-in hybride (die beiden in aanmerking komen voor een gunstige fiscale behandeling) en de volledig elektrische e-Niro heeft Kia alle troeven in handen voor een doorgedreven elektrificatie van uw wagenpark.

Contactpersonen

Raphaël Dal

Site Manager 02 363 87 61 raphael@sterckxmotors.be

Kris Muylaert

Commercial Director 02 361 14 18 0473 79 60 51 kris.muylaert@sterckx-desmet.be

Bram Vanhengel

Fleet Development & Polestar Director 02 466 02 66 0497 50 27 70 bram.vanhengel@sterckx-desmet.be

Philip Vandewalle

Owner & Managing Director 02 361 14 18 0498 90 21 41 philip.vandewalle@sterckx-desmet.be

Locatie