KIA Waaslandmobiel

Gegevens

Adres

Moerputstraat 2
9100 Sint-Niklaas

BTW nummer
BE 0464414719
Website
E-mail
fleet@waaslandmobiel.be
Telefoon
Tel 03 776 31 03
Social Media

Introductie

Traditioneel familiebedrijf in een modern jasje

Waaslandmobiel bestaat al meer dan 37 jaar, waarvan 20 jaar als dé Kia-specialist in het Waasland. De concessie uit Sint-Niklaas neemt uw vloot serieus en gaat daarvoor ver. Enerzijds is het een echt familiebedrijf: zeer benaderbaar en met een persoonlijke service door medewerkers die gepokt en gemazeld zijn in de fleet en maar wat graag de positie van Kia in de fleetmarkt versterken door toekomstgericht advies op maat. Direct contact en opvolging verschillende keren per jaar staan dan ook centraal. Om maar een voorbeeld te geven: bij fiscale wijzigingen of nieuwigheden op de markt worden onze fleetklanten steeds op de hoogte gehouden. Een ander voorbeeld is onze netwerkavond die we meerdere keren per jaar organiseren.

Anderzijds aarzelt de concessie niet om de nodige externe kennis in huis te halen. Met het adviesbureau D’velup onder leiding van Christophe Grosjean als externe partner voor de opleidingen van het fleetteam, heeft Waaslandmobiel een antwoord op elke vraag gerelateerd tot uw wagenpark.

Dat antwoord formuleert de concessie ook op de mobiliteitsbehoeften van uw vloot. Met de Kia EV6 (Auto van het Jaar 2022) en de Niro heeft het Zuid-Koreaanse merk twee overtuigende elektrische voertuigen in het gamma en met de Ceed-familie, diezelfde Niro en natuurlijk de Sportage staan er ook een aantal plug-in hybrides klaar voor wie nog niet helemaal klaar is voor elektrisch rijden. Vervangwagens, fietsen, een flexi workspace, en een meeting room voor onze klanten zorgen er dan weer voor dat u ook operationeel bent wanneer uw wagen in onderhoud is.

De bedoeling van Waaslandmobiel is zich steeds meer te ontwikkelen in de fleetmarkt. Wij werken bijvoorbeeld samen met alle leasingmaatschappijen. Maar het bedrijf wil natuurlijk ook future proof zijn. Een missie die het op drie fronten voert, met advies waarmee u in de beste omstandigheden opbouwt naar 2026, een gamma dat steeds verder elektrificeert en een geheel nieuwe, ultramoderne toonzaal die vorig jaar werd gebouwd om u op uw wenken te kunnen bedienen. Die strategie werpt alvast vruchten af, met een aantal grote fleet deals. Zowel AVA papierwaren (30 voertuigen, DEME Group (30 voertuigen) als Panama Group (12 voertuigen) mochten onlangs de sleutels in ontvangst nemen van een reeks geëlektrificeerde auto’s.

Contactpersonen

Nico Van Daele

Zaakvoerder 03 550 91 35 0497 48 50 23 Nico@waaslandmobiel.be

Gilles Lefèvre

Fleet Sales 03 777 78 54 gilles@waaslandmobiel.be

Locatie