Lexus Gent

Gegevens

Adres

Brusselsesteenweg 506
9050 Ledeberg

Website

E-mail
info@lexusgent.be
Telefoon
Tel 09 242 90 70
Social Media

Introductie

Lexus. Experience Amazing.

Lexus is toonaangevend, dé referentie, op de premium hybride-markt, voor zowel particuliere als professionele klanten. Naast zelf-opladende hybride voertuigen is het Lexus aanbod nu uitgebreid met de UX300e die het luxecomfort van een echte Lexus combineert met de nieuwe beleving van het elektrisch rijden. Het gamma wordt in de toekomst nog uitgebreid met plug-in hybride voertuigen.

Deze premium wagens laten we u graag ontdekken in onze high-end showroom die u onderdompelt in de Lexus luxe met een Japanse touch.

Van ontdekking tot onderhoud, onbezorgd rijden met CIAC

CIAC ondersteunt u en uw team met een compleet mobiliteitspakket voor Oost-Vlaanderen. De groep omvat onze concessies Toyota (Gent en Aalst), Lexus (Gent) en Ford (Gent), maar ook Carrosserie Bijloke in Gent en Aalst, en CIAC Fleet, onze leasingmaatschappij.

Extra handig en snel zijn de welgekozen liggingen van onze vestigingen. Aan de rand van de steden liggen de CIAC-vestigingen dicht bij de afritten van autosnelwegen, vlak buiten het centrum, en voorzien van ruime parkeergelegenheid. Easy in, easy out, zonder het stadsverkeer.

Tijdens onderhoud of herstelling voorzien we zelfs fietsen of tramtickets van en naar het centrum, en onze wachtruimtes zijn uitgerust met Wi-Fi, koffie en een comfortabele werkplek.

Een pick-up en return service, of een vervangwagen, is altijd mogelijk voor onderhoudswerken of herstellingen, zodat u of uw werknemers ononderbroken verder kunnen met de activiteiten.

We ontmoeten u graag om u de wagens te laten ontdekken, voor testritten en persoonlijke advies. Maak een afspraak op 09 242 90 70 of info@lexusgent.be.

Openingsuren verkoop Lexus Gent

Maandag tot donderdag: 08u30 tot 18u30
Vrijdag: 08u30 tot 18u00
Zaterdag: 10u00 tot 17u00
Zondag: gesloten

Openingsuren na-verkoop

Maandag tot vrijdag: 8u00 tot 18u00
Zaterdag en zondag: gesloten

Contactpersonen

Bart Baert

09 242 90 70 bart.baert@lexusgent.be

Locatie