Lexus Waterloo

Gegevens

Adres

Chausée de Nivelles 3
1420 Braine-l'Alleud

Website
E-mail
fleet.ital@caravenue.com
Telefoon
Tel 02 384 50 00
Social Media

Introductie

LEXUS Waterloo – CAR Avenue, luxe met een human touch

 

CAR Avenue ITAL zag het levenslicht in januari 2020 na de overname van de groep ITAL in maart 2019. Deze groep is sinds 1980 aanwezig in Waals-Brabant via de groep CAR Avenue Automobiles.

LEXUS – CAR Avenue ITAL in Waals-Brabant is de Belgische afdeling van het merk LEXUS binnen CAR Avenue Automobiles, een Franse groep die in haar distributiegebied (Lotharingen, Elzas, België, Luxemburg & Zwitserland) meer dan 130 concessies van 19 verschillende merken telt.

CAR Avenue ITAL, uw exclusieve LEXUS-partner voor de provincie Waals-Brabant, gesitueerd in Waterloo.

Eén aanspreekpunt voor advies, verkoop, mechanische of carrosseriereparaties en de remarketing van uw voertuigen.

CAR Avenue ITAL & LEXUS beschikt over een modern gebouw dat voldoet aan de eisen van alle besluitvormers en gebruikers uit de B2B in Waals-Brabant. In onze vestiging in Waterloo is een fleetruimte ingericht om te voldoen aan de verwachtingen van de meest veeleisende gebruikers. Bij elk van de verkoop- en servicepunten staat een vloot van vervangingsvoertuigen ter uwer beschikking.

Onze Fleet-verkoopadviseur komt op afspraak bij u langs om samen met u te bepalen hoe CAR Avenue ITAL en LEXUS u een doeltreffende oplossing kunnen bieden om de TCO van uw wagenpark onder controle te houden.

LEXUS beschikt over een gamma premiumvoertuigen, op maat van de B2B, maar ook een compleet en innovatief gamma van geëlektrificeerde voertuigen (Hybride, Plug In Hybride, Full EV) en crossovers. CAR Avenue ITAL, en alles wordt mogelijk!

 

Wist u dat?

CAR Avenue ITAL heeft zijn eigen CAR Avenue Carrosserienetwerk, bestaande uit 3 volledig uitgebouwde locaties: Waver, Nijvel & Perwijs. Wij zijn erkend door alle verzekeringsmaatschappijen. Lees meer op: www.caravenue-ital.be

CAR Avenue ITAL heeft ook een eigen Remarketingafdeling: CAR Avenue Selection, kwaliteitsvolle tweedehandswagens.. www.caravenue-ital.be

 

LEXUS – CAR Avenue Belgium, dealer van de groep CAR Avenue Automobiles, autodistributie sinds 1920.

Contactpersonen

Bruno Cavagni

Gedelegeerd Bestuurder

Gianni Nobile

Directeur 0475 43 48 08 gianni.nobile@caravenue.com

Serge Lacroix

Brand & Site Manager 02 384 50 00 serge.lacroix@caravenue.com

Arnaud Tonglet

Fleet Manager 0475 75 32 06 arnaud.tonglet@caravenue.com

Dimitri Kosowski

Sales Advisor 02 384 50 00 dimitri.kosowski@caravenue.com

Locatie