Kia Lumens

Gegevens

Adres

Peerderbaan 134
3910 Pelt

BTW nummer
BE 0428.689.421
Website
E-mail
fleet@kialumens.be
Telefoon
Tel 011 44 52 32
Social Media

Introductie

Kia Lumens: ambitieus in fleet!

Al sinds 1956 is Kia Lumens actief in de automobielsector. Momenteel staat de derde generatie aan het roer van de familiale concessie, die sinds oktober 2005 exclusief verdeler is van het snelgroeiende merk Kia. De dealer, actief in het noorden van Limburg, staat momenteel al zeer sterk in het B2C-segment (nummer 1 in de regio), maar wil ook graag samen met Kia verder groeien in het B2B-segment.

Kia en Kia Lumens veroverden de afgelopen jaren al flink wat marktaandeel in de fleet, gesteund door verkoopstoppers als de Kia EV6 (Auto van het Jaar 2022), de nieuwe Sportage plug-in hybride, de ruime Ceed SW PHEV, de cross-over XCeed PHEV en de nieuwe Niro, nog altijd beschikbaar in 3 motorisaties: hybride, PHEV en full EV. In het najaar van 2023 kwam daar nog een grote elektrische SUV met 7 zitplaatsen, de EV9, bij. Het komende jaar zullen daar nog de compacte SUV EV3, mid-size SUV EV5 en hatchback EV4 bijkomen. Kort daarna zal Kia ook de markt van de lichte bedrijfsvoertuigen betreden met hun elektrische PBV’s (Purpose-Built Vehicles).

Gesteund door dit geëlektrificeerde gamma bouwt Kia Lumens steeds verder aan de fleetweg door de uitbreiding van het sales team met extra focus op B2B enerzijds en Used Cars anderzijds. De missie van dat B2B team, opgeleid in de fleet academy van Kia, is duidelijk: een proactieve benadering van de fleetmarkt, inclusief complete TCO calculaties en vergelijkingen om de klant zo goed mogelijk te kunnen adviseren in deze tijden van fiscale transitie.

Sinds 2024 is Kia Lumens gefusioneerd met Peugeot Vanbussel. Hierbij slaan 2 sterke spelers uit Limburg de handen in elkaar met als doel hun klanten nog beter te kunnen bedienen op verschillende locaties in Limburg. Voor hen geen grote onpersoonlijke groep maar een lokale en familiale samenwerking waarbij de klant centraal blijft staan. Een persoonlijke service is dan ook één van de stokpaardjes van de nieuwe groep: als klant bent u geen nummer, maar u krijgt service op maat met een persoonlijk karakter. Dat geldt onder meer voor de fleetkortingen, maar ook voor het TCO-advies. Sleutel hierbij is uiteraard het persoonlijk contact, dat we onder meer tijdens ons jaarlijks fleetevenement onderhouden. Een evenement dat we combineren met de lancering van een nieuw model en een update over de recentste wijzigingen in de autofiscaliteit.

 

Openingsuren:

Showroom
Ma-Vr: 9u-12u en 13u-18u
Zat: 9u-17u

Werkplaats
Ma-Vr: 8u30-12u en 13u-17u30
Za-Zo: Gesloten

Contactpersonen

Contact

Bart Pellens

Verantwoordelijke Fleet 0472 24 91 34 bart@kialumens.be

Locatie