Unicars Kortrijk

Gegevens

Adres

Brugsesteenweg 77
8520 Kortrijk

BTW nummer
BE 0440.506.890
Website
E-mail
info.kortrijk@unicars.be
Telefoon
Tel 056/32.29.90
Social Media

Introductie

Uw officiële Ford verdeler voor West-Vlaanderen

Unicars Kortrijk werd in 2022 toegevoegd aan de groep. Met de Brugsesteenweg 77 als locatie bevinden wij ons te midden het industrieel bedrijvig Kortrijk / Kuurne. Kom hier zeker eens onze  showroom bekijken terwijl u geniet van een heerlijke kop koffie.

Wij bieden u een uitstekende service (mét de glimlach!) en denken mee aan mobiliteitsoplossingen voor uw bedrijf. Met onze gekende bedrijfsvoertuigen (Transit Courier, Transit Connect, Transit Custom, Transit 2T & Ranger) kunnen we steeds een geschikte oplossing vinden voor uw vragen. Ook ons uitgebreid gamma personenvoertuigen is uitermate geschikt voor bedrijven die betrouwbaarheid, uitstraling, gunstige doch krachtige motorisaties, veiligheid, uitstekend rijgedrag en de laatste technologie zoeken.

Onze twee Ford Stores (Unicars Oostende en Brugge) bieden u de meest exclusieve Ford-modellen aan in West-Vlaanderen, zoals de legendarische Mustang en onze ultieme luxelijn Vignale.

U wordt dan ook hartelijk verwelkomd in  één van de vestigingen in Oostende, Brugge, Diksmuide, Ieper, Roeselare of Kortrijk voor een aangename babbel over jouw mobiliteit. Bel gerust met onze fleetverantwoordelijke, wij komen tot bij jou met onze oplossingen.

Contactpersonen

Contact

Kris Durie

Zaakvoerder 056/32.29.90 kris@unicars.be
Contact

Simon Ver Elst

Site Manager & Fleet Sales 056/32.29.90 simon@unicars.be

Locatie