Unicars Roeselare

Gegevens

Adres

Ovenstraat 15
8800 Roeselare

BTW nummer
BE 0440.506.890
Website
Telefoon
Tel 051/24.99.24
Social Media

Introductie

Uw officiële Ford verdeler voor West-Vlaanderen

Unicars Roeselare werd in 2022 toegevoegd aan de groep. Ook Brugge is een FordStore (RS, Vignale, Mustang..). Met de Ovenstraat 15 als locatie bevinden wij ons te midden het industrieel bedrijvig Roeselare. Kom hier zeker ook eens onze showroom bekijken terwijl u geniet van een heerlijke kop koffie.

Wij bieden u een uitstekende service (mét de glimlach!) en denken mee aan mobiliteitsoplossingen voor uw bedrijf. Met onze gekende bedrijfsvoertuigen (Transit Courier, Transit Connect, Transit Custom, Transit 2T & Ranger) kunnen we steeds een geschikte oplossing vinden voor uw vragen. Ook ons uitgebreid gamma personenvoertuigen is uitermate geschikt voor bedrijven die betrouwbaarheid, uitstraling, gunstige doch krachtige motorisaties, veiligheid, uitstekend rijgedrag en de laatste technologie zoeken.

Onze twee Ford Stores (Unicars Oostende en Brugge) bieden u de meest exclusieve Ford-modellen aan in West-Vlaanderen, zoals de legendarische Mustang en onze ultieme luxelijn Vignale.

U wordt dan ook hartelijk verwelkomd in  één van de vestigingen in Oostende, Brugge, Diksmuide, Ieper, Roeselare of Kortrijk voor een aangename babbel over jouw mobiliteit. Bel gerust met onze fleetverantwoordelijke, wij komen tot bij jou met onze oplossingen.

Contactpersonen

Contact

Gaëtan Dumoulin

Fleet & B2B Sales 051/24.99.24 gaetan@devosdewanckel.be
Contact

Armand Devos

Site Manager Roeselare 051/24.99.24 armand@devosdewanckel.be
Contact

Kris Durie

Zaakvoerder 051/24.99.24 kris@unicars.be

Locatie