Van den Poel Motors

Gegevens

Adres

Gentsesteenweg 33
9800 DEINZE

BTW nummer
BE 0426.017.961
Website
E-mail
dealer@garagevandenpoel.be
Telefoon
Tel 09/38.610.59
Social Media

Introductie

Ford Van den Poel Motors: al 100 jaar de persoonlijke en betrokken aanpak

Reeds 100 jaar is Van den Poel Motors Ford concessiehouder voor de regio Deinze. Drie generaties lang bleef de garage in de familie, maar in juni 2023 werd beslist om op te gaan in het Retail Fitness verhaal van Ford, meer bepaald via de CIAC-groep, die dezelfde traditionele familiale waarden hanteert als de familie Van den Poel. Bovendien creëert deze samenwerking steeds betere synergiën. Van uitwisseling van personeel en het delen van kennis tot de mogelijkheid op een grotere voorraad tweedehandswagens: het huwelijk tussen CIAC en Van den Poel werpt steeds meer haar vruchten af.

En ondanks die opname binnen een grotere groep, blijft de gekende persoonlijke en betrokken aanpak ook nu nog aanwezig binnen de concessie. Doordat we op kleinere schaal werken, blijven we meer betrokken bij onze klanten en kunnen we veel sneller inspelen op hun noden of zelfs anticiperen! Via fysiek (minimaal 1x per jaar) of telefonisch contact blijven we immers op de hoogte van het reilen en zeilen binnen uw wagenpark.

Maar ook aan fleet- en productzijde blijven we graag van de meest recente ontwikkelingen op de hoogte. Zo volgt ons personeel alle opleidingen van het Ford Learning Center. Voorheen waren dit fysieke opleidingen ter plaatse, nu steeds meer e-learning sessies. En met een vloot vervangwagens, een pick-up service en een speciaal ingerichte wachtruimte met Wi-Fi is ook op dat vlak alles aanwezig wat de fleetklant mag verwachten.

En die passie voor het Blauwe Ovaal groeit nog meer nu de Amerikaanse autobouwer haar elektrisch offensief in stelling brengt. Met de Mustang Mach-E en e-Transit beschikt het merk nu al over een knap gelijnde SUV en een multifunctionele bestelwagen. Zij zullen snel gezelschap krijgen van heel wat andere elektrische wagens, waaronder de Explorer en de elektrische Puma, SUV’s die respectievelijk één en twee maatjes kleiner zijn dan de Mustang Mach-E, of de e-Transit Custom in het utilitaire segment. Tot slot was Kuga plug-in hybride de afgelopen jaren meermaals de populairste PHEV van Europa en blijft hij met zijn zuinige motor een prima toevoeging voor uw wagenpark. Zeker nu de CO2-bijdrage van plug-ins nog altijd minimaal blijft.

Contactpersonen

Contact

Filip Vanden Poel

Bestuurder 09/38.610.59 0475/52.99.13 dealer@garagevandenpoel.be

Felix de Hemptinne

Bestuurder 09/38.610.59 0478/63.12.99 f.dehemptinne@ciac.be

Locatie