Maxim Verdoodt nieuwe Key Account Manager bij Volvo BeLux

Er waait duidelijk een nieuwe wind bij Volvo. Enkele maanden geleden versterkte Joran Maes al het fleet team, nu vervoegt met Maxim Verdoodt nog een nieuwe kracht de equipe van Roeland Vriens.

Maxim rolde eerder toevallig de autosector in. Na enkele interims als leerkracht Frans en geschiedenis kwam hij als fleet coördinator bij Ford terecht. “Ik raakte echter meteen begeesterd door mobiliteit in het algemeen en de wagen in het bijzonder, waardoor ik in de sector ben blijven plakken. En ik ben niet van plan om ze snel te verlaten”, lacht hij wanneer we hem spreken.

Na bijna twee jaar bij Ford trok Maxim naar leasemaatschappij ALD, waar hij iets meer dan drie jaar als lease consultant werkte, een functie die hij nu dus verlaat voor een carrière bij Volvo. Iets meer dan drie weken na zijn eerste werkdag beklaagt Maxim zich die keuze zeker niet. “Ik ben terechtgekomen in een team met zeer grote kennis en professionaliteit en ik kijk er dan ook naar uit om met hen samen te werken.”

Volvo C40

Verleden en toekomst

Concreet gaat Maxim aan de slag als Key Account Manager voor het oostelijke deel van België en het Groothertogdom Luxemburg. “Ik zal dat doen voor alle grote klanten die niet beheerd worden door de dealers. Belangrijk wordt uiteraard om hen onze visie over te brengen, die van elektrificatie, en hen oplossingen op maat te bieden om die elektrische transitie zo gemakkelijk mogelijk te maken.”

Het was trouwens die visie op elektrificatie die Maxim zo aantrok bij Volvo: “Volvo wil niet alleen een propere aandrijflijn, voor het interieur worden bijvoorbeeld steeds vaker gerecycleerde materialen gebruikt. En de oude waarde, veiligheid, waar Volvo zijn reputatie op heeft gebouwd, blijft natuurlijk van de partij. Verleden en toekomst zijn zo mooi met elkaar verbonden”, besluit de voormalige geschiedenisleerkracht.

#Fleet Management

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Selected FLEET Dealers

ACB Wavre 1300 Wavre
Sterckx – De Smet Halle 1500 Halle
Sterckx – De Smet Drogenbos 1620 Drogenbos
Sterckx – De Smet Rode 1640 Sint-Genesius-Rode
Sterckx – De Smet Zellik 1731 Asse-Zellik
ACB Zaventem 1930 Zaventem
Scancar Antwerpen 2100 Antwerpen
Scancar Lier 2500 Lier
Scancar Wilrijk 2610 Wilrijk
Vermant Mechelen 2800 Mechelen
Scancar Brasschaat 2930 Brasschaat
Lacom Leuven 3001 Leuven
Nordicar 4000 Li
Scandia 4530 Villers-Le-Bouillet
Novabil Tournai 7500 Tournai
Novabil Moeskroen 7700 Moeskroen
Novabil Kortrijk 8500 Kortrijk
Waregem Cars 8790 Waregem
Van Kasteren Sint-Niklaas 9100 Sint-Niklaas
De Keulenaer 9120 Beveren
Van Kasteren Dendermonde 9200 Dendermonde
/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine