ACB Wavre

Gegevens

Adres

Chaussée de Namur, 233
1300 Wavre

BTW nummer
BE 0821 129 645

Introductie

Een professioneel, sympathiek en toegewijd team!

 

ACB Wavre (voordien gekend als Malcorps Motors / Ginion Group), officieel Volvodealer sinds 1982, maakt vandaag deel uit van de groep ACB.

Dat is een snelgroeiende groep, al 60 jaar actief in de verkoop, het onderhoud en de reparatie van nieuwe en gebruikte Volvovoertuigen in de Brusselse regio (Oudergem/Delta) en Vlaams-Brabant (Zaventem). De groep heeft ook een eigen carrosseriebedrijf (Overijse) en een mobiliteitscentrum dat “zachte mobiliteitsoplossingen” aanbiedt, zoals e-bikes, smart bikes, speed pedelecs, e-scooters en elektrische bromfietsen.

Denken aan ACB betekent denken aan de woorden “Fleet” en “Premium” omdat de groep zich heeft gestructureerd om zo goed mogelijk aan de verwachtingen van deze veeleisende klant te voldoen.

ACB Wavre heeft de ambitie om door de ondernemingen in Waals-Brabant te worden erkend als een voorbeeldige leverancier van mobiliteit, die zijn verbintenissen ten aanzien van wagenparkbeheerders en hun gebruikers ernstig neemt en respecteert.

Onze sterke punten om dit te bereiken:

  • centrale ligging nabij grote verkeersassen (E411, E25).
  • een onderneming op mensenmaat, met een twintigtal medewerkers, die allen toegewijd zijn aan en gepassioneerd door de sector van de mobiliteitsdiensten.
  • een gereorganiseerd en versterkt team – met name in de afdeling aftersales – met als doel de werking van de concessie te optimaliseren volgens het programma “Volvo Personal Service”. Dit programma is bedoeld om de technieker dichter bij de klant te brengen door een optimale communicatie, om zo het niveau van de geboden service te verbeteren.
  • Financiële producten, leasing, onderhouds- en verzekeringscontracten, fiscaliteit, zachte mobiliteit: geen enkele specifieke vraag zal onbeantwoord blijven, dankzij een nauwgezet (bij)geschoold salesteam.
  • Voor de dienst na verkoop heeft ACB Wavre een Business Lounge ter beschikking van de chauffeurs, zodat zij actief kunnen blijven tijdens het onderhoud van hun voertuig. Een “Pick-up & Delivery” service is beschikbaar op aanvraag.

Open de deuren van de showroom van ACB Wavre! Alle modellen van het Volvogamma zijn er aanwezig, bovendien allemaal beschikbaar in plug-in hybride uitvoering. Sinds 2021 is het gamma uitgebreid met twee “volledig elektrische” modellen: XC40 Recharge en C40 Recharge. Kwaliteit, design, functionaliteit, rijgedrag en prijspositionering zijn allemaal elementen die van deze twee auto’s een veilige keuze maken op de huidige markt.

De XC40 is het voorbeeld van Volvo’s aantrekkingskracht en competitiviteit in de fleet, en de populairste auto onder B2B-klanten. Dit heeft hem de titel van “Best Selling Fleet Car 2021” opgeleverd!

Contactpersonen

Contact

Nicolas Pietrons

Fleet Sales Coordinator 010 230 109 nicolas.pietrons@acbrussels.be
Contact

Frederic Gelhausen

Sales & Mobility Advisor 010 230 102 frederic.gelhausen@acbrussels.be
Contact

Robin Vanden Borre

Sales & Mobility Advisor 010 230 103 robin.vandenborre@acbrussels.be
Contact

Lauren Russotto

Service Manager 010 230 101 lauren.russotto@acbrussels.be
Contact

Julie Charlier

Workshop Support / Reception 010 460 321 julie.charlier@acbrussels.be
Contact

Dimitri Gose

Director of Operations 010 230 100 dimitri.gose@acbrussels

Locatie