Sterckx – De Smet Zellik

Gegevens

Adres

Brusselsesteenweg 605
1731 Asse-Zellik

BTW nummer
BE 0414 667 674
Website
E-mail
info@sterckx-desmet.be
Telefoon
Tel 02 466 02 66
Social Media

Introductie

Volvo Sterckx – De Smet: een continue flow van innovatie en ondersteuning

Sterckx – De Smet is met 4 Volvo vestigingen in Vlaams- en Waals-Brabant en het Brusselse gewest (Halle, Sint-Genesius-Rode, Zellik en Drogenbos) één van de grootste Volvo verdelers van België en kan via de merken Polestar (Brussel), Kia, Suzuki & Isuzu (alledrie in Halle) een volledig fleetgamma aanbieden. Dienstverlening is belangrijk in onze fleetfilosofie, waarbij een persoonlijk contact met elke klant én bestuurder cruciaal is.

Er verandert namelijk veel op het vlak van mobiliteit en dat betekent dat ook de distributie er anders zal uitzien. Daarom nemen wij als progressieve en dynamische groep initiatieven die tegemoet komen aan die nieuwe klantenbehoeftes. We blijven natuurlijk leverancier van auto’s en we ondersteunen onze klanten op dat vlak ook met fiscaal advies. Zo wordt ons personeel constant bijgeschoold en volgde opleidingen rond advanced automotive management, TCO en fiscaliteit.

Maar we breiden ons aanbod ook uit met nieuwe diensten. Concreet gaat het om dienstverlening zoals doorgedreven pick-up and delivery, service-on-demand of het beheer overnemen van poolvloten en aanloopwagens, maar ook een gratis e-bike bij onderhoud of een herconditionering. Dat zijn zaken waar de Fleet klant vandaag naar op zoek is.

Sterckx – De Smet staat erop Fleet klanten te ontzorgen: fiscale begeleiding, laadinfrastructuur voor elektrische auto’s, nieuwe vormen van car sharing, mobiliteit oplossingen, etc. Een continue flow van innovatie en ondersteuning in functie van de klant, daar staan wij voor.

Wist u trouwens dat Volvo Sterckx – De Smet door de onafhankelijke leasingmaatschappijen in België voor de 3e keer op rij werd verkozen tot ‘Volvo Fleet Dealer of the Year’?

In 2021 won Volvo Sterckx – De Smet zowel de nationale titel van FLEET Dealer of the Year 2021 (over alle merken heen) als de Volvo Fleet Dealer of the Year. Daaropvolgend werden we zowel in 2022 als in 2023 opnieuw verkozen tot Volvo Fleet Dealer of the Year.

Een opmerkelijke prestatie, een beloning voor de inspanningen van het volledige Sterckx – De Smet team en een erkenning voor de goede relaties die we met de Fleetklanten en leasemaatschappijen onderhouden.

Contactpersonen

Kris Muylaert

Commercial Director 02 361 14 18 0473 79 60 51 kris.muylaert@sterckx-desmet.be

Bram Vanhengel

Fleet Development & Polestar Director 02 466 02 66 0497 50 27 70 bram.vanhengel@sterckx-desmet.be

Philip Vandewalle

Owner & Managing Director 02 361 14 18 0498 90 21 41 philip.vandewalle@sterckx-desmet.be

Locatie