Lacom Leuven

http://www.lacom.be

Gegevens

Adres

Ambachtenlaan 2
3001 Leuven

Website
http://www.lacom.be
E-mail
lacom@lacom.be
Telefoon
Tel 016 40 07 20

Introductie

Vermijd lange wachttijden dankzij VPS [Volvo Personal Service]

  • Volvo Lacom heeft twee vestigingen in Vilvoorde en Leuven en bereikt klanten uit de hele regio Brussel en Vlaams-Brabant.
  • Door voortdurend te investeren, kunnen we onze klanten naast uitstekende producten ook een omkadering bieden die zowel qua infrastructuur als qua service top is.
  • Wij bieden een service op maat van de fleetklant. Gespecialiseerde medewerkers staan u bij met het beheer van uw wagenpark en geven u raad bij de keuze van de financieringsformule die het best aan uw behoefte voldoet.
  • Bij Volvo Lacom maken we het verschil door echt in te spelen op de behoeften van de fleetklant met een doelbewuste fleetstrategie. In onze regio hebben wij een nationaal maar ook een internationaal cliënteel. Het is belangrijk om deze mensen ook in hun eigen taal aan te spreken. Daarom worden onze klanten in beide vestigingen zowel in het Nederlands, Frans en Engels geholpen.
  • Met ons technologisch vooruitstrevende producten en full-hybrids als ecologisch gamma spelen wij perfect in op de behoeften van de fleetsector, waarbij de wagenparken worden gebudgetteerd op basis van de CO2-uitstoot.
  • Vermijd lange wachttijden en ontdek onze “Volvo Personal Service” VPS  met Direct Service voor snel onderhoud, Service Contract en uw Persoonlijke Technieker voor een zorgeloos gebruik van uw Volvo, en een volledig onderhoudsprogramma, afgestemd op uw wagenpark. Andere troeven van Volvo Lacom zijn onze goede bereikbaarheid, ons vervangwagenpark om de mobiliteit van uw medewerkers te garanderen en onze business corner met WiFi.

FLEET Dealer of the Year

Contactpersonen

Vincent Gaeremynck

Algemeen Directeur / Gedelegeerd Bestuurder 016 40 07 20 vincent.gaeremynck@lacom.be

Locatie