Lacom Leuven

Gegevens

Adres

Ambachtenlaan 2
3001 Leuven

Website
E-mail
lacom@lacom.be
Telefoon
Tel 016 40 07 20

Introductie

Vertrouw op Lacom, jouw expert in elektrisch rijden.

 

Volvo Lacom is gelegen in Leuven en bedient klanten in de regio groot Leuven. Dankzij voortdurende investeringen kunnen we onze klanten niet alleen uitstekende producten aanbieden, maar ook eersteklas ondersteuning, zowel qua infrastructuur als qua service.

Wij bieden een op maat gemaakte dienstverlening voor fleetklanten. Onze gespecialiseerde medewerkers helpen u met het beheer van uw wagenpark en adviseren u op fiscaal vlak en bij de keuze van de financieringsformule die het beste bij uw behoeften past.

Bij Volvo Lacom onderscheiden we ons door actief in te spelen op de behoeften van klanten met een weloverwogen fleetstrategie. Met ons gamma van elektrische wagens voldoen we perfect aan de eisen van de fleetsector, waarbij wagenparken worden samengesteld op basis van de CO2-uitstoot.

Voorkom lange wachttijden voor uw medewerkers en ontdek onze “Volvo Personal Service” (VPS) met Direct Service voor snel onderhoud, Service Contract en uw Persoonlijke Technieker om zorgeloos van uw Volvo te genieten, evenals een volledig onderhoudsprogramma dat is afgestemd op uw wagenpark.

Andere voordelen van Volvo Lacom zijn onze uitstekende bereikbaarheid, onze vervangwagens en elektrische fietsen om de mobiliteit van uw medewerkers te waarborgen, en uiteraard onze zakelijke coworking corner met verse koffie en gratis WiFi. Bovendien heeft Lacom achteraan het gebouw als enige in de streek twee snelladers waar elektrische wagens in geen tijd opgeladen kunnen worden.

Contactpersonen

Lut Borgers

General Manager lut.borgers@lacom.be

Thiemon Sempels

Fleet Manager thiemon.semples@lacom.be

Locatie