Groep Rutten

Gegevens

Adres

Molseweg 164,
2440 Geel

BTW nummer
BE 0466983932
Website
E-mail
jeanpaul@groeprutten.be
Telefoon
Tel 014 57 98 60
Social Media

Introductie

Groep Rutten is een gevestigde waarde van het merk Volvo, met een geschiedenis die teruggaat tot 1973. Vorig jaar vierde het bedrijf zijn gouden jubileum, het bewijs van zijn langdurig engagement en ervaring in de sector.

Met vijf vestigingen, meer bepaald in Geel, Herentals, Turnhout, Diest en Hechtel-Eksel, bedient Groep Rutten een breed scala aan klanten in de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant.

Het bedrijf legt een sterke nadruk op klanttevredenheid en streeft naar een persoonlijke benadering. Het commerciële personeel is gespecialiseerd in het begrijpen en bedienen van de behoeften van de fleetsector, waarbij aantrekkelijke financiële voorwaarden worden geboden op basis van de kortingen van Volvo Cars Belgium.

Wat Groep Rutten onderscheidt van de concurrentie is hun sterke focus op klanttevredenheid, familiale aanpak en professionele service. Het bedrijf streeft ernaar om een vast aanspreekpunt te bieden voor elke fleetklant, van verkoop tot after-sales. Via de aanwezigheid op evenementen en de organisatie van eigen events blijft dit aanspreekpunt bovendien de band met zijn klanten onderhouden.

Op dit moment ligt de focus van Groep Rutten qua fleetactiviteiten in Geel, met mogelijke toekomstige uitbreidingen en projecten in het vooruitzicht. Bovendien biedt Groep Rutten een scala aan diensten aan zijn klanten, waaronder vervangwagens, fietsen, pick-up service en goed uitgeruste wachtruimtes in al hun vestigingen, net als gewenst vergaderzalen allen voorzien van wifi en extra schermen om rustig te kunnen werken.

Een van de modellen die momenteel in de schijnwerpers staat bij Groep Rutten, is de Volvo EX90, die te bewonderen is in de showroom in Geel op 16, 17 en 18 maart. Daarnaast zijn klanten welkom om de Volvo EX30 te ontdekken, een model dat al enige tijd beschikbaar is. Beide elektrische modellen, omdat de fiscaliteit hiernaartoe stuurt, omdat Volvo zelf het engagement heeft genomen tegen 2030 enkel EV’s te bouwen, maar vooral omdat de groep zelf overtuigd is van de meerwaarde van deze modellen.

 

Contactpersonen

Jean Paul Van Loo

Sales & Fleet Coördinator 0472 05 56 93 jeanpaul@groeprutten.be

Locatie