Scancar Brasschaat

Gegevens

Adres

Kapelsesteenweg 76
2930 Brasschaat

BTW nummer
BE 0425 149 614
Website
E-mail
info@scancar.be
Telefoon
Tel 03 680 28 00

Introductie

Luisterbereidheid – Service – Flexibiliteit – Klantentevredenheid

Als wagenparkbeheerder wilt u in uw bedrijf in de eerste plaats zo weinig mogelijk administratieve zorgen over uw vloot. Een vertrouwde partner, die u niet alleen met de juiste producten, maar ook met professioneel advies kan bijstaan, is precies wat u nodig heeft.

Volvo Scancar heeft alles in huis om precies dat soort partner te zijn voor uw wagenpark. Onze officiële concessie voor groot Antwerpen is uitgegroeid tot een onvervalste veilige thuishaven voor de wagenparken uit de regio.

Alles wordt er, gebaseerd op het one-stop-shopping concept, in het werk gesteld om de mobiliteit van de professionele bestuurders permanent te verzekeren.

Financierings- en leasingmogelijkheden op maat van grotere bedrijven en KMO’s, Direct Service voor snel onderhoud, Servicecontracten voor een zorgeloze loopbaan van uw Volvo, of een volledig onderhoudsprogramma, afgestemd op uw wagenpark: het hoort bij Scancar allemaal tot de mogelijkheden, evenals alle koetswerkherstellingen, vervang- en aanloopwagens. Terwijl uw Volvo onderhouden wordt, kan u bij een tasje koffie rustig werken of de kranten doornemen in de business-corner.

Contactpersonen

Contact

Marc Stuyck

Algemeen Directeur 0475 46 20 44 marc.stuyck@scancar.be

Locatie