Mercedes-Benz Financial Services België lanceert PrivateLease website

PrivateLease blijft aan populariteit winnen bij de particuliere klant. “De klantbehoefte verschuift meer en meer naar de wens om een auto voor een bepaalde periode te kunnen gebruiken, waarbij er minder waarde wordt gehecht aan het bezit ervan”, denken ze bij het merk met de ster. Hun nieuwe website past dus in die denkpiste.

Na de marktintroductie van PrivateLease in 2015, is het aantal contracten in 2019 inmiddels gegroeid naar 20.000. Initieel waren het vooral de jongere bestuurders die PrivateLease interessant vonden. Het PrivateLease product was voornamelijk gericht op de compact cars met beperkte kilometeraantallen. Sindsdien werkte Mercedes-Benz Financial Services aan meer gestructureerde aanbiedingen, waardoor nu ook familiewagens verkrijgbaar zijn met een PrivateLease aanbod.

Onder het motto Select & Drive – maak het leven van onze klanten zo makkelijk mogelijk, waarbij ze alleen moeten kiezen en rijden – wordt een gloednieuwe website voor PrivateLease gelanceerd. Zo kan de rit al online van start gaan. Op dit nieuwe platform vinden klanten alle informatie terug over het product PrivateLease. Een klant kan zelfs de nieuwe Mercedes-Benz naar eigen wens configureren en eventueel direct een proefrit aanvragen. Heel bijzonder is dat er meteen online een aanvraag voor een PrivateLease-contract kan worden geplaatst. Met uitgebreide informatie op de website wordt het PrivateLease product zo helder en transparant mogelijk uitgelegd. Ook de Business Solution – uitvoeringen die zich specifiek op de fleetmarkt richten – zijn onderdeel van het aanbod.

De nieuwe website kan u hier raadplegen.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!