fbpx

DWCC Vilvoorde & Meise-Wolvertem

info@dwcc.be
www.dwcc.be

Luchthavenlaan 8
1800 Vilvoorde

BTW BE 0831 340 181

Vilvoorde
Luchthavenlaan 8
1800 Vilvoorde
Tel: 02 252 04 66
Fax: 02 251 81 05 

Wolvertem
Stationsstraat 54
1861 Wolvertem
Tel: 02 269 72 50
Fax: 02 270 06 85

Contact

Algemeen Directeur / Zaakvoerder

Gabriel Zahr
gabriel.zahr@dwcc.be

Commercieel Directeur

Geoffrey Van Damme
geoffrey.vandamme@dwcc.be

Verantwoordelijke Fleet

Siebe Van Eyken
siebe.vaneyken@dwcc.be

Ervaring en jeugdige ambitie

DWCC – officiële verdeler van Kia in Vilvoorde en Meise – is een jong familiebedrijf. Onze eerste concessie in Vilvoorde opende de deuren in 2010 maar in die korte tijd hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd. DWCC beschikt over een ervaren team dat de verwachtingen van de markt, waaronder die van de bedrijven met wagenparken, erg goed kent. Getuige de KIA-Award die DWCC nog geen jaar na haar ontstaan in de wacht sleepte voor “beste concessie op het vlak van verkoop en dienst-na-verkoop”. Door het vertrouwen dat we van de klanten kregen, groeide onze ambitie om onze knowhow verder te delen. In 2013 openden we daarom een tweede KIA-concessie in Wolvertem (Meise), perfect gesitueerd aan de A12. Met deze twee sites kunnen we het noorden van Brussel en Vlaams-Brabant uitstekend bedienen, zonder ons familiale karakter, onze kwaliteit en efficiëntie een seconde uit het oog te verliezen.

Home service, vervangwagen, multimerk-carrosserie, een atelier met een brug die enkel voor een snelle bediening van het fleetcliënteel wordt ingezet, een zithoek met wifi, een koffiemachine, … Bij DWCC in Vilvoorde én in Wolvertem wacht u een waaier aan diensten.

Vergeet ook niet dat het uitgebreide KIA-gamma met 7 jaar garantie wordt aangeboden. En een merk als KIA laat niets aan het toeval over. Als het merk zo’n garantie aanbiedt, is het zeker van de kwaliteit en de betrouwbaarheid van haar producten. En dat aanbod van producten is vandaag actueler en ecologischer dan ooit. Zo is de Optima SW plug-in hybride slechts één van de vier modellen op de Belgische markt die ook onder de nieuwe regelgeving fiscaal interessant blijft. Samen met de Niro plug-in hybrid en de e-NIRO (met twee verschillende accu’s waarvan de grootste een bereik heeft van 485 km) zijn we klaar voor de toekomst. Houdt u van sportiviteit gecombineerd met luxe en kwaliteit aan een betaalbare prijs, kom dan zeker een testrit maken met de spectaculaire Kia Stinger!

Pin It on Pinterest