BMW Louyet Brussels

Gegevens

Adres

Leuvensesteenweg 864
1140 Evere

BTW nummer
BE 0758 619 479
Website
E-mail
brussels@louyet.be
Telefoon
Tel 02 730 49 11
Social Media

Introductie

Louyet Brussels

Louyet Brussels ligt in het hart van Brussel, vlakbij de Europese en internationale instellingen. De site van Louyet Brussels aan de Leuvensesteenweg is groot : 30.000 m² staan er in het teken van rijplezier in al zijn vormen.

De twee gebouwen aan de Leuvensesteenweg bieden plaats aan het volledige gamma van nieuwe voertuigen over twee verdiepingen, het Fleet en Diplomatic Sales departement en de receptie voor de dienst naverkoop. Jaarlijks ontvangt Louyet Brussels er meer dan 18.000 wagens (BMW én MINI) voor een onderhoud of herstelling. Een snelle dienstverlening is er mogelijk dankzij een werkplaats die is uitgerust met 40 werkbruggen.

De gebouwen aan de Mommaertslaan herbergen de grootste BMW Premium Selection-showroom van het land met meer dan 200 recente tweedehandswagens. Het volledige motorfietsgamma is in alle mogelijke kleuren te zien in de Louyet Motor Brussels showroom. De stock van nieuwe wagens, de magazijnen en de werkplaats nemen de rest van de site in. De zonnepanelen die een groot deel van het dak van de gebouwen bedekken, voorzien in 70% van de jaarlijkse energiebehoefte.

Een partnership met Louyet Brussels is een premium samenwerking op lange termijn. Uw toegewezen contactpersoon denkt met u mee, zoekt oplossingen en zorgt snel en transparant voor resultaat. Klanten van Louyet Brussels beschikken over een ruime keuze aan mobiliteitsoplossingen tijdens het onderhoud of de reparatie van hun wagen. Oplossingen zoals een pick-up service, vervangwagen, taxiservice of een grote en erg functionele business lounge zijn tot in detail uitgewerkt om het eventuele tijdsverlies van een bezoek zo goed en comfortabel mogelijk op te vangen. De gratis carwash bevestigt de garantie voor Premium Service.

Louyet Brussels is makkelijk bereikbaar met de wagen, de bus, de fiets, de motorfiets of per step. De site beschikt over meer dan 500 staanplaatsen binnen en buiten. Er zijn bushaltes op zowel de Leuvensesteenweg als de Mommaertslaan en het gebied wordt uitstekend bediend door allerhande vormen van deelmobiliteit.

Openingsuren:

Ma-Vr: 08u30 – 18u30

Za: 10u00 – 17u00

Zon- en feestdagen: Gesloten

Contactpersonen

Laurent Louyet

CEO Louyet Group laurent@louyet.be

Alexis Van Hoeck

Operational Director Alexis.van-hoeck@louyet.be

Alexandre Crousse-Vincent

Sales Manager alexandre.crousse-vincent@louyet.be

Koen Mertens

Fleet Manager koen.mertens@louyet.be

Olivier Vinck

Fleet Account Manager olivier.vinck@louyet.be

Locatie